Geluid

Staat er binnenkort een feest of evenement op de planning en wil je hiervoor professioneel geluid huren? Ben je op zoek naar hoogwaardig geluid verhuur in Gelderland? Wil je bijvoorbeeld speakers, mengpanelen, dj gear, dj sets of microfoons huren voor jouw evenement, feest, presentatie, borrel of andere gelegenheid? Dan ben je bij Aural sound & lighting aan het juiste adres! Wij verzorgen met veel enthousiasme en professionaliteit geluid voor op jouw feest of evenement: van een kleine presentatie tot aan een groot bedrijfsfeest! Wil je een geluidsinstallatie huren in Nijmegen of omstreken? Bekijk dan ons aanbod en reserveer direct jouw geluidsapparatuur!

De geluidsinstallaties van Aural sound & lighting

Bij Aural sound & lighting ben je aan het juiste adres wanneer je professioneel geluid wilt huren voor jouw feest of evenement. Wij verhuren complete geluidsinstallaties in de omgeving van Nijmegen en Arnhem: van speakers tot aan statieven en van mengpanelen en dj gear tot aan microfoons. Wil je bijvoorbeeld een dj set huren in Limburg of een dj booth huren in Arnhem? Ben je op zoek naar audio verhuur in Limburg? Of wil je een complete geluidsinstallatie huren in Nijmegen? Voor al jouw wensen en eisen omtrent het huren van geluid staat Aural sound & lighting voor je klaar! Volgens onze tevreden klanten door heel Nederland zijn wij de meest gewaardeerde geluid verhuur in Gelderland en maken jouw feest of evenement helemaal compleet.

Wij leveren maatwerk

Naast het huren van geluid kun je bij Aural sound & lighting ook terecht voor diverse andere mogelijkheden. Zo verhuren wij naast geluidinstallaties ook complete sets, professionele licht– en beeldapparatuur én kun je bij ons terecht wanneer je ook een dj of personeel wilt inhuren. Op deze manier kun je heel eenvoudig alles tegelijkertijd bij één bedrijf inhuren. Wel zo gemakkelijk toch? Weet je niet precies wat je moet huren voor jouw feest, presentatie, borrel of ander evenement? Door onze ervaring en expertise op het gebied van licht, geluid en beeld verhuur, weten wij als geen ander hoe wij jou moeten adviseren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij maken voor jou een offerte op maat. Al onze apparatuur is eenvoudig zelf mee te nemen en aan te sluiten. Wil je hier hulp bij? Geen probleem! Je kunt ervoor kiezen om jouw gehuurde apparatuur op bestemming te laten bezorgen en ter plekke aan te laten sluiten.

Reserveer direct!

Wil jij professioneel geluid huren voor jouw feest of evenement? Reserveer dan direct jouw apparatuur! Heb je nog vragen? Of wil jij je laten adviseren over het huren van geluid? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag met het huren van de juiste apparatuur!

Resultaat 1–12 van de 30 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 30 resultaten wordt getoond