Een belangrijke wedstrijd

Wanneer er een belangrijke wedstrijd plaatsvindt, dan is het erg belangrijk dat iedereen de wedstrijd goed kan volgen. Wil je bijvoorbeeld met het hele team in de kantine een wedstrijd kijken? Of komt de hele buurt samen om de wedstrijd te zien? Dan is het huren van een beamer met projectiescherm ideaal! Of organiseer je zelf een wedstrijd en wil je door middel van geluidsversterking iedereen voorzien van het wedstrijdcommentaar? Dan is het huren van speakers met een microfoon de beste optie! Wat voor soort wedstrijd er ook plaatsvindt en welke techniek je daarbij wilt gebruiken, bij Aural vindt je alles wat je nodig hebt!

Huur de juiste apparatuur

Tijdens een belangrijke wedstrijd wil je je geen zorgen maken over de techniek. Zorg er daarom voor dat je van te voren een goede planning maakt voor het huren van de juiste apparatuur. Wil je bijvoorbeeld samen de wedstrijd kijken op een groot scherm? Dan huur je een beamer met een projectiescherm inclusief/exclusief laptop. Zo weet je zeker dat iedereen de wedstrijd goed kan volgen. Wil je de wedstrijd voorzien van geluidsversterking? Dan is het belangrijk om in te schatten hoeveel personen er op de wedstrijd af zullen komen: het aantal speakers dat je huurt, hangt namelijk af van het aantal aanwezigen. Daarnaast bedenk je hoeveel microfoons of headsets er nodig zijn voor het wedstrijdcommentaar. Wanneer je van te voren goed in kaart hebt gebracht wat je allemaal nodig hebt, kun je eenvoudig zelf alle apparatuur via onze website reserveren.

Het wedstrijd standaardpakket van Aural

Weet je zelf niet precies welke apparatuur je nodig hebt? Dan is het huren van een standaardpakket van Aural ideaal! Wij hebben met veel zorg en aandacht speciale standaardpakketten samengesteld die zijn afgestemd op elk soort feest of evenement. Zo ook voor sportwedstrijden! Bekijk gerust eens of er een standaardpakket voor jou bij zit. Zie je iets niet staan wat je welk nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. Bij Aural is er heel veel mogelijk en we gaan dan ook graag met jou in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Nog vragen of advies op maat?

Heb jij interesse in het huren van professionele apparatuur voor een wedstrijd? Maar kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je liever advies op maat? Ook dat is uiteraard mogelijk! Wij gaan graag met jou in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken voor het huren van licht, geluid en/of beeld tijdens een belangrijke wedstrijd. Je kunt ons benaderen via verhuur@aural.nl of +31 (0) 6 24 366 503.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?