De organisatie van een sponsorevenement

Wanneer je met een vereniging een sponsorevenement wilt organiseren, dan zijn er een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden. Eén daarvan is de techniek! Tijdens een sponsorevenement is het uiterst belangrijk dat alles soepel verloopt omdat het kan zorgen voor extra inkomsten, nieuwe sponsors en een grotere tevredenheid bij de bestaande sponsors. Daarnaast zorgt een sponsorevenement voor meer naamsbekendheid van de club, nieuwe leden en vrijwilligers, meer contact met de buurt en gemeente en uiteraard veel gezelligheid onder de eigen leden. Wil jij dat de techniek tijdens jouw sponsorevenement in orde is? Schakel dan Aural in om alle professionele apparatuur te verzorgen tijdens jouw sponsorevenement!

Kies voor professionele apparatuur

Door het huren van professionele apparatuur voor licht, geluid en beeld, creëer jij een professionele sfeer op jouw sponsorevenement. Het is daarom belangrijk om een goede voorbereiding te treffen en duidelijk in kaart te brengen wat er allemaal nodig is aan beeld-, licht- en geluidsapparatuur. Hierbij is het van belang om een goede inschatting te maken hoeveel personen er op het evenement aanwezig zullen zijn, wat voor soort entertainment er aanwezig is, bijvoorbeeld een DJ of een live band, of het evenement binnen of buiten plaatsvindt en wat de stroomvoorziening van de locatie is. Wanneer dit duidelijk is, dan kun je gericht op zoek gaan naar de juiste geluidsversterking en audiovisuele apparatuur.

Makkelijk: een standaardpakket!

Omdat het organiseren van een sponsorevenement een hele klus kan zijn, helpt Aural je daar graag bij. Dankzij onze ruime ervaring met het verzorgen van licht, geluid en beeld op feesten en evenementen, weten wij precies wat een sponsorevenement nodig heeft aan apparatuur. Daarom hebben wij een aantal standaardpakketten samengesteld die speciaal zijn afgestemd op elk soort feest en evenement. Door het huren van een standaardpakket van Aural hoef je zelf niet meer uit te zoeken wat voor apparatuur je allemaal nodig hebt én ben je verzekerd van een uitstekende service! Wij zorgen er namelijk voor dat alle apparatuur die jij huurt netjes wordt aangesloten. Ook nemen wij altijd de tijd om jou wegwijs te maken in de bediening zodat jij en wij zeker weten dat de techniek op orde is tijdens het sponsorevenement.

Contact met Aural

Wanneer je interesse hebt in het huren van professionele apparatuur voor licht, geluid en/of beeld tijdens een sponsorevenement, dan helpt Aural je graag verder. Alle apparatuur die wij verhuren kun je via onze website zelf reserveren. Heb je nog vragen? Of wil je graag advies op maat voor jouw sponsorevenement? Neem dan gerust contact met ons op via verhuur@aural.nl of +31 (0) 6 24 366 503 en wij helpen je graag verder!

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?