Het organiseren van een sportevenement

Het volgen van een wedstrijd op een groot scherm? Geluidsversterking langs de velden? Het neerzetten van een geslaagd sportevenement vereist goede techniek, want je wilt natuurlijk dat alle toeschouwers het evenement goed kunnen volgen. Tegenwoordig is er ontzettend veel mogelijk en Aural helpt je graag bij het uitkiezen van de juiste apparatuur. Dankzij onze ruime ervaring met het verzorgen van professioneel licht, geluid en beeld tijdens feesten en evenementen, weten wij precies hoe wij jouw sportevenement moeten voorzien van de juiste apparatuur.

Beeld en geluid voor een sportevenement

Of het nu gaat om een sportwedstrijd, een sportdag, een toernooi, een wielerronde of een ander sportevenement, het huren van de juiste apparatuur is van groot belang. Door het huren van beeld en geluid maak jij jouw sportevenement compleet. Een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden:

Geluidsversterking: door middel van geluidsversterking zorg jij ervoor dat alle toeschouwers het sportevenement goed kunnen volgen. Hierbij is het belangrijk om van te voren goed in te schatten hoeveel speakers er nodig zijn. Een kleinschalige indoor wedstrijd vereist bijvoorbeeld andere geluidsinstallaties dan een grootschalig toernooi dat buiten plaatsvindt.

Headsets: bij Aural kun je terecht voor het huren van headsets voor scheidsrechters, sportinstructeurs of wedstrijduitleg. Door middel van een headset kan de spreker vrijuit bewegen en hoeft niemand iets te missen van het commentaar of de uitleg.

Podium: vindt er een prijsuitreiking plaats? Dan is het huren van een complete geluidsinstallatie een goede optie. Door middel van een microfoon en luidsprekers zorg jij ervoor dat iedereen het goed kan horen. Entertainment tijdens of na het evenement? Wanneer er tijdens of na het sportevenement muziek wordt gedraaid, is het huren van een complete geluidsinstallatie essentieel. De wedstrijd volgen op een groot scherm? Dan is het huren van een beamer met projectiescherm de ideale optie!

Het standaardpakket van Aural

Omdat het organiseren van een sportevenement heel wat tijd en energie kan kosten, neemt Aural graag een deel van het werk uit handen. Daarom hebben wij speciaal voor sportevenementen standaardpakketten samengesteld die alle benodigde apparatuur bevatten:

Organiseer je een toernooi?

Lees hier welke apparatuur je allemaal nodig hebt!

Vindt er een belangrijke wedstrijd plaats?

Ontdek dan wat voor apparatuur er nodig is!

Apparatuur nodig voor een sponsorevenement?

Hier vind je alles wat je nodig hebt!

Neem vandaag nog contact op

Organiseer jij een grootschalig toernooi, een belangrijke wedstrijd, een sponsorevenement of een ander soort sportevenement? En wil je graag advies op maat van een specialist? Neem dan gerust contact op met Aural. Wij weten als geen ander hoe wij jou moeten adviseren bij de organisatie van een sportevenement. Je kunt een mailtje sturen naar verhuur@aural.nl of bellen naar +31 (0) 6 24 366 503

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?