Het organiseren van een live optreden

Geluidstechniek is een ontzettend belangrijk onderdeel van een live optreden: de band moet zichzelf goed kunnen horen én de muziek moet voor het publiek aangenaam klinken. Daarnaast heeft ook het juiste licht invloed op het succes van een live optreden. Ben jij bezig me het organiseren van een live optreden? En wil je graag professioneel licht en geluid huren? Aural vertelt je graag verder waar je aan moet denken wanneer jij een live optreden organiseert. Van een concert tot een live optreden en van een festival tot aan live muziek: wij van Aural weten precies wat jij nodig hebt!

Licht en geluid van Aural

Aural is gespecialiseerd in het verzorgen van professioneel licht en geluid voor feesten, evenementen en andere gelegenheden. Wij hebben al vele optredens, concerten en festivals mogen voorzien van licht en geluid en weten dan ook precies hoe wij jou verder moeten helpen. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de regels vanuit de gemeente. Elk jaar worden de regels met betrekking tot geluidsoverlast aangescherpt en Aural houdt hier uiteraard rekening mee. Op basis van jouw wensen en de regels van de gemeente maken we een offerte op maat en bespreken met jou de mogelijkheden. Daarnaast biedt Aural een extra service aan: standaardpakketten speciaal voor live optredens. Elk standaardpakket is afgestemd op het soort live optreden: van een intiem concert tot aan een groot live optreden op een festival. Op deze manier kun je makkelijk en snel de juiste apparatuur huren voor jouw live optreden!

Voor elk soort optreden het juiste licht en geluid

Wij van Aural bieden voor elk soort live optreden een totaal oplossing aan:

Apparatuur nodig voor een concert?

Lees hier verder wat je allemaal nodig hebt!

Organiseer je een live optreden?

Klik snel verder voor alle apparatuur!

Licht en geluid voor een live optreden?

Hier vind je alles wat je zoekt!

Bezig met het organiseren een festival?

Ontdek hoe Aural je daarbij kan helpen!

Aural denkt met je mee

Geen live optreden is hetzelfde. Daarom adviseert Aural je graag bij de keuze voor professioneel licht en geluid. Naast het huren van een standaardpakket kun je bij Aural terecht voor advies op maat. Samen met jou bespreken we de mogelijkheden om tot een totaal oplossing voor jouw live optreden te komen. Bij Aural is ontzettend veel mogelijk en bij elk live optreden kun je rekenen op apparatuur van de beste kwaliteit én een uitstekende service: indien gewenst, wordt de apparatuur op locatie afgeleverd, sluiten wij alles voor je aan en maken we je wegwijs in de bediening.

Neem gerust contact op!

Wil jij licht en geluid huren voor een live optreden? Zie je iets niet staan op onze website of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste apparatuur? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via verhuur@aural.nl of +31 (0) 6 24 366 503. Samen met jou maken wij jouw live optreden tot een succes!

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?