Een concert organiseren

Concerten zijn er in allerlei soorten en maten: van kleine intieme concerten tot een grote live band op een festival. Geluidstechniek speelt bij concerten een grote rol. Zonder goede geluidstechniek, is er namelijk geen succesvol concert. Het is daarom belangrijk om goede apparatuur te huren, die is afgestemd op jouw concert. En daar helpt Aural je graag bij! Aural beschikt over alle moderne apparatuur die nodig is om jouw concert vlekkeloos te laten verlopen. Ben jij bezig met het organiseren van een concert en wil je licht en geluid huren van een specialist? Wij delen graag onze ervaringen met je en adviseren je waar nodig.

Wat heb je nodig?

Wanneer je een concert organiseert, is geluidsversterking noodzakelijk. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat iedereen in de zaal de muziek goed kan horen. Daarnaast is het van belang dat de artiesten zelf de muziek goed kunnen horen. Van te voren bedenk je dus goed hoeveel speakers jij nodig hebt voor jouw concert. Een concert voor 10 personen heeft bijvoorbeeld minder geluidsversterking nodig dan een concert voor 100 personen. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de akoestiek en stroomvoorziening van de ruimte. Een concert in de tuin vereist bijvoorbeeld andere apparatuur dan een concert in een grote zaal. Vervolgens bepaal je hoeveel microfoons er nodig zijn en wat voor mengpaneel je wilt gebruiken. Wanneer je de geluidsapparatuur hebt bepaald, kijk je of je nog extra apparatuur, zoals lichteffecten, wilt huren.

Huur een standaardpakket van Aural

Om jou werk uit handen te nemen, biedt Aural speciale standaardpakketten aan. Deze pakketten bevatten alle benodigde apparatuur om een concert tot een succes te maken. Van een klein intiem concert tot een groot concert: bij Aural vind je een standaardpakket die bij jou past. Dankzij onze ruime ervaring met het verzorgen van licht en geluid op concerten, kun je erop rekenen dat alle pakketten met veel zorg en aandacht zijn samengesteld. Daarnaast verhuren wij alleen apparatuur van de beste merken. Daarom kun je bij Aural altijd rekenen op de beste service: wij hebben oog voor detail en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Neem contact op!

Wij van Aural denken met je mee. Neem dan ook gerust contact op wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste apparatuur. Organiseer jij een concert en wil je graag advies op maat? Stuur dan gerust een mailtje naar verhuur@aural.nl of bel naar +31 (0) 6 24 366 503 en samen met jou bespreken we welke licht- en geluidsapparatuur het beste bij jouw concert past.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?