Een filmevenement organiseren

Voor het organiseren van een filmevenement is er niet veel nodig: een geschikte beamer inclusief/exclusief laptop, een projectiescherm én uiteraard een goede film! Wanneer jij een filmevenement organiseert, dan is het huren van de juiste beeld apparatuur belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat de film midden in een spannend stuk vastloopt of uitvalt. Daarnaast creëer jij een echte thuisbioscoop door middel van geluidsversterking zodat het filmgeluid extra tot zijn recht komt. Organiseer jij een filmevenement? Een filmavondje of een thuisbioscoop? Huur dan alle apparatuur voor beeld en geluid bij Aural! Wij verhuren alleen apparatuur van de beste kwaliteit en nemen altijd de tijd om jou wegwijs te maken in de bediening: zo ben jij verzekerd van betrouwbare apparatuur. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Aural? Lees dan vooral verder!

Het juiste beeld

Voor het organiseren van een flimevenement is het belangrijk om goede apparatuur te huren. Door middel van een beamer met een projectiescherm kun jij de film groot projecteren. Een projectiescherm geeft het mooiste beeld aan een film, maar dat is niet altijd nodig. Heb jij een egale muur in je huis? Dan kun je kosten besparen door de film te projecteren op deze kale wand. Let er hierbij wel op dat er geen oneffenheden of korreltjes op de muur zitten, want dat zie je terug in de film. Daarnaast laat jij de film echt tot zijn recht komen door middel van geluidsversterking. Elke beamer heeft een ingebouwde luidspreker, maar voor een echte goede actiefilm is het huren van een geluidsinstallatie aan te raden. Door middel van speakers kun je het geluid van de film enorm verbeteren en is het net alsof je echt in de bioscoop zit!

De film standaardpakketten van Aural

Wij van Aural maken het je graag makkelijk. Daarom hebben wij speciaal voor een filmavondje en voor een bioscoopavond een standaardpakket samengesteld. Deze standaardpakketten bevatten alle benodigde apparatuur voor een geslaagd flimevenement! Zo hoef je zelf geen ‘moeite’ te doen om de juiste apparatuur bij elkaar te vinden en kun je alvast lekker achterover gaan zitten. Alle apparatuur die je huurt via Aural wordt namelijk, indien gewenst, op locatie afgeleverd en voor je geïnstalleerd. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een goede film uitkiezen en de popcorn klaarzetten!

Neem vandaag nog contact op

De juiste apparatuur huren, is voor een filmevenement essentieel. Reserveer daarom eenvoudig en snel alle apparatuur die je nodig hebt via onze website. Kom je er zelf niet helemaal uit? En wil je liever advies van een specialist? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons altijd benaderen voor een geheel vrijblijvende offerte. Je kunt ons bereiken via verhuur@aural.nl of +31 (0) 6 24 366 503.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?