Gezellige filmavonden

Niets is zo gezellig als thuis lekker film kijken. En wat is nou leuker dan film kijken op een groot scherm? Door het huren van een beamer met een projectiescherm kun jij je film extra groot projecteren zodat het lijkt alsof je echt in de bioscoop zit. Voor een geslaagd filmavondje heb je dus eigenlijk niet zo veel nodig: een beamer inclusief/exclusief laptop, een projectiescherm en eventueel geluidsversterking. Wil jij een gezellig filmavondje organiseren? En ben je daarom op zoek naar beeld verhuur? Dan ben je bij Aural precies op de goede plek! Wij hebben al vele filmavondjes mogen voorzien van beeld en geluid en wij helpen dan ook graag bij de organisatie van jouw filmavondje.

Film kijken op een groot scherm!

Wanneer je een filmavond wilt organiseren voor je vrienden, familie of ander gezelschap, dan is het belangrijk om de juiste apparatuur te huren. Niets is zo vervelend als wanneer je jezelf net goed hebt geïnstalleerd op de bank, weer te moeten opstaan omdat de techniek het laat afweten. Wil jij dus betrouwbare apparatuur huren? En zeker weten dat je tijdens je filmavond niet meer hoeft op te staan? Dan huur je alle benodigde apparatuur bij Aural! Wij hebben een ruime keuze aan beeldapparatuur die jouw filmavond tot een succes maken. Eigenlijk heb je niet veel nodig voor een gezellig filmavondje. Je huurt een beamer met of zonder projectiescherm en eventueel een laptop. Je kunt de film namelijk via het projectiescherm afspelen, maar je kunt er ook voor kiezen om de film te projecteren op een kale muur in je huis. Daarnaast kun je een geluidsinstallatie erbij huren voor extra filmbeleving. Weet je al precies welke apparatuur je wilt huren voor het beste beeld? Reserveer dan alles eenvoudig via onze website!

Kies voor een standaardpakket

Omdat Aural al vele filmavondjes heeft voorzien van de juiste beeldapparatuur, hebben wij speciaal een standaardpakket samengesteld. Dit pakket bevat alle benodigde apparatuur voor jouw filmavondje. Door het huren van een standaardpakket hoef je zelf niet uit te zoeken welke apparatuur je moet huren en weet je zeker dat je alles in huis hebt. Makkelijk toch? Daarnaast leveren wij, indien gewenst, alle apparatuur op locatie af en installeren alles voor je. Ook zorgen wij ervoor dat je precies weet hoe je de beeldapparatuur moet bedienen zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is te zorgen voor de snacks!

Nog vragen?

Wil jij graag film kijken op een groot scherm? Maar heb je nog vragen over het huren van de juiste apparatuur? Neem dan gerust contact op met Aural. Wij adviseren je graag! Je kunt ons altijd benaderen door een mailtje te sturen naar verhuur@aural.nl of te bellen naar +31 (0) 6 24 366 503.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?