Een thuis bioscoopavond

Wanneer je van je huis een bioscoop wilt maken, dan heb je eigenlijk maar twee dingen nodig: de juiste apparatuur én de juiste snacks! Het verzorgen van de snacks is aan jou, maar de beeldapparatuur kun je met een gerust hart aan Aural overlaten. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de verhuur van licht, geluid en beeld voor feesten en evenementen. Aural heeft al vele huizen mogen omtoveren tot een echte bioscoop en daarom helpen wij jou ook graag verder bij het organiseren van een thuis bioscoopavond. Een goede film kijken is zoveel leuker op een groot scherm met geluidsversterking. Klaar om je eigen thuisbioscoop te organiseren met de juiste apparatuur?

Beamer en projectiescherm

Wat heb je nodig voor een thuisbioscoop? Nou eigenlijk niet zoveel. Een thuisbioscoop is eenvoudig te realiseren door middel van een beamer met een projectiescherm. Voor een thuisbioscoop is het belangrijk dat de beamer de film scherp projecteert. Elke beamer kan een film zo groot mogelijk projecteren en met een projectiescherm geef je de film het mooiste beeld. Maar een projectiescherm is niet altijd nodig! Heb je een kale, egale muur in je huis? Dan kun je met behulp van de beamer ook de film op deze wand zo groot mogelijk projecteren. Let er hierbij wel op dat de muur geen oneffenheden of korreltjes bevat, want dit zie je namelijk terug op het beeld. Daarnaast geeft jij je thuisbioscoop de echte bioscoop ervaring door middel van geluidsversterking. Elke beamer heeft een ingebouwde luidspreker, maar voor het mooist surround geluid huur je een geschikte geluidsinstallatie. Hierdoor komt het filmgeluid tot zijn recht en lijkt het alsof jullie écht in de bioscoop zitten!

Geen gedoe? Huur een standaardpakket!

Wil je zonder veel tijd en moeite en thuisbioscoop organiseren? Dan is het huren van een standaardpakket speciaal voor een thuisbioscoop ideaal voor jou! Aural heeft met veel zorg en aandacht een speciaal pakket samengesteld die alle benodigde apparatuur bevat voor een bioscoopavond in je eigen huis. Huur jij een standaardpakket van Aural? Dan weet je zeker dat je alle apparatuur in huis hebt en hoef je je alleen nog druk te maken over het kiezen van de juiste snacks. Alle apparatuur die je bij Aural huurt, is van de beste kwaliteit en wordt, indien gewenst, op locatie afgeleverd en geïnstalleerd. Daarnaast maken wij je wegwijs in de bediening zodat je optimaal van je bioscoopavondje kunt genieten!

Neem gerust contact op

Wil jij een gezellige thuis bioscoopavondje organiseren? Reserveer dan alle apparatuur die je nodig hebt via onze website. Daarnaast kun je bij Aural ook altijd een geheel vrijblijvende offerte opvragen. Heb je wat hulp nodig? En wil je liever advies op maat? Neem dan gerust contact op via verhuur@aural.nl of +31 (0) 6 24 366 503 en wij helpen je graag verder!

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?