Verjaardagsfeestje vieren?

Wil jij je verjaardag vieren op een manier om nooit meer te vergeten? Wil je een keer groots uitpakken en je gasten trakteren op een live band, DJ of ander entertainment? Of wil je juist een klein en ingetogen verjaardagsfeestje organiseren? Dan ben je bij Aural aan het juiste adres: wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van licht en geluid op verjaardagsfeesten! De muziek op een verjaardagsfeest is van essentieel belang en kan er voor zorgen of jouw verjaardagsfeest wel of niet geslaagd is. Wil jij weten wat de juiste apparatuur is voor jouw verjaardagsfeest? Lees dan vooral verder!

Licht en geluid op een verjaardagsfeest

Wanneer jij je verjaardag wilt vieren, is het belangrijk om van te voren goed na te denken hoe jouw verjaardagsfeestje eruit moet komen te zien. Wil je een groot of klein feest? Wil je een band of DJ inhuren? Wordt er wel of niet gedanst? Wil jij je gasten trakteren op een vette lichtshow? Heb je een microfoon of beamer nodig? Door professioneel licht en geluid te huren, geef jij je verjaardagsfeest kwaliteit en klasse. Bij Aural kun je onder andere terecht voor:

De standaardpakketten van Aural

Bij het huren van licht en geluid voor jouw verjaardagsfeestje kun je gebruik maken van onze standaardpakketten. Dankzij onze ruime ervaring met het verhuren van professioneel licht en geluid, weten wij precies wat een verjaardagsfeest nodig heeft. Wil jij dus niet alles zelf uitzoeken? Maar het werk door een specialist laten doen? Dan is een standaardpakket ideaal voor jou! Wij hebben met veel zorg en aandacht een aantal standaardpakketten samengesteld die alles bevatten voor een compleet verjaardagsfeest. Samen met een standaardpakket van Aural maak jij van jouw verjaardag een onvergetelijk feest!

Altijd de beste service

Of je nu kiest voor een standaardpakket of zelf losse apparatuur uitkiest via onze website, je kunt altijd rekenen op apparatuur van de beste kwaliteit en een uitstekende service. Alle apparatuur wordt namelijk, indien gewenst, op locatie afgeleverd en zorgvuldig geïnstalleerd. Zo weet je zeker dat alles perfect is aangesloten en dat de microfoons goed zijn ingesteld. Daarnaast nemen wij de tijd om jou wegwijs te maken in de bediening en gaan we pas weg als jij helemaal tevreden bent. Wij zorgen ervoor dat je maximaal van jouw verjaardag kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken over de apparatuur.

Nog vragen?

Wil je licht en geluid huren voor jouw verjaardagsfeest? Alle apparatuur kun je eenvoudig via onze website bestellen bestellen. Zie je iets niet direct staan dat je wel nodig hebt? Neem dan gerust even contact met ons op en wij adviseren jou graag. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste apparatuur of wil je graag advies op maat? Ook dat kan! Stuur gerust een mailtje naar verhuur@aural.nl of bel naar +31 (0) 6 24 366 503 en Aural helpt je graag verder!

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?