Geluidsoverlast? Silent disco!

Wil jij graag een tof feestje geven, maar is de kans op geluidsoverlast te groot? Of wil je een origineel en bijzonder feest organiseren? Kies dan voor een silent disco! Een silent disco is een super leuke ervaring omdat je helemaal uit je plaat kunt gaan zonder dat er iemand last heeft van het geluid. Een silent disco betekent letterlijk een stille disco: een dans concept waarbij iedereen een draadloze koptelefoon draagt met muziek. Benieuw wat je allemaal nodig hebt voor het organiseren van een silent disco? Of wil je licht en geluid huren voor een silent disco? Aural helpt je graag verder!

Wat heb je nodig voor een silent disco?

Het organiseren van een silent disco is enorm populair! Bij een silent disco heeft elke feestganger zijn of haar eigen koptelefoon met muziek. Wanneer je geen koptelefoon draagt, is het stil. Je ziet mensen dansen, swingen en meezingen, maar je hoort geen muziek. Alleen dit al is erg leuk om te zien! Omdat er gebruik wordt gemaakt van koptelefoons in plaats van speakers is er geen geluidsoverlast. Daarom is een silent disco ideaal voor feesten in een woonwijk, feestjes die buiten plaats vinden of voor ruimtes die niet geschikt zijn voor harde muziek.

Zin om mee te doen? Dan pak je een koptelefoon, zet deze op en feesten maar. Het organiseren van een silent disco is daarom eenvoudig: zorg voor koptelefoons met muziek en dansen maar! Wanneer er een silent disco wordt georganiseerd, wordt er vaak gekozen voor koptelefoons waarbij de feestgangers kunnen schakelen tussen de muziek. Op deze manier kan iedereen naar zijn of haar favoriete muziekstijl luisteren én is het super grappig om te zien hoe iedereen op een ander ritme danst. Even uitrusten? Dan zet je je koptelefoon gewoon af en je kunt in stilte een drankje gaan drinken bij de bar.

De standaardpakketten van Aural

Aural maakt het jou een stuk gemakkelijker door het verhuren van standaardpakketten: met veel zorg en aandacht hebben wij pakketten samengesteld met alle apparatuur die jij nodig hebt voor het organiseren van een silent disco. Bij Aural kun je de keuze maken uit diverse standaardpakketten: wil je bijvoorbeeld ook lichteffecten? Of wil je een ervaren DJ inhuren inclusief vette DJ booth? Bekijk gerust onze standaardpakketten en kies er een uit die past bij jouw silent disco. Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Aural is er heel veel mogelijk we gaan graag met jou in gesprek om jouw silent disco tot een succes te maken.

Wanneer je licht en geluid huurt bij Aural, kun je altijd rekenen op de beste kwaliteit en een uitstekende service. Indien gewenst, wordt alle apparatuur bij jou op locatie afgeleverd, zorgvuldig geïnstalleerd en maken wij je wegwijs in de bediening.

Liever advies op maat?

Wil jij licht en geluid huren voor een silent disco? Al onze apparatuur is eenvoudig via onze website te reserveren. Kom je er zelf niet helemaal uit? Of wil je liever persoonlijk advies op maat? Dat kan uiteraard ook! Neem gerust contact met ons op via verhuur@aural.nl of +31 (0) 6 24 366 503 en wij helpen je graag verder met het organiseren van een silent disco!

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?