Van brugklas tot eindexamen!

Het schoolfeest: voor vele leerlingen het hoogtepunt van het jaar. Om jouw leerlingen een onvergetelijke avond te bezorgen, is het belangrijk om het schoolfeest professioneel aan te pakken. Door het huren van professioneel licht en geluid kun jij de aula omtoveren tot een echte discotheek inclusief lichteffecten en DJ. Hoe vet is dat?! Wil je weten waar je aan moet denken bij het huren van licht en geluid? En wil je geluidsapparatuur voor de school huren? Lees dan hoe Aural je hierbij kan helpen!

Het regelen van licht en geluid

Schoolfeesten zijn er in allerlei thema’s: van een Halloweenfeest tot aan een gala en van een glow in the dark feest tot aan het eindejaarsfeest. Een complete geluidsinstallatie, speakers, professionele lichteffecten en een echte DJ booth maken het schoolfeest een tof feestje waar de leerlingen nog lang over zullen na praten. Maar wat heb je precies nodig voor het organiseren van een schoolfeest? Muziek op een schoolfeest is van essentieel belang: zonder muziek geen feest. Daarom is het belangrijk om de juiste apparatuur te huren die is afgestemd op het aantal personen op het feest.

Bij het organiseren van een schoolfeest zijn er drie belangrijke punten om aan te denken:

Huur een standaardpakket van Aural

Omdat Aural al vele feesten heeft verzorgd, weten wij precies hoe jij jouw schoolfeest moet voorzien van professioneel licht en geluid. Daarom hebben wij speciaal voor schoolfeesten standaardpakketten samengesteld die alle apparatuur bevatten die jij nodig hebt. Op deze manier hoef jij je geen zorgen te maken of je wel de juiste apparatuur huurt én ben je verzekerd van een uitstekende service! Wij leveren namelijk, indien gewenst, alle apparatuur af op locatie, installeren alles en maken jou wegwijs in de bediening. Je kunt zelfs via Aural een ervaren DJ inclusief een vette DJ booth inhuren!

Mail of bel ons!

Ben jij op zoek naar professioneel licht en geluid voor op jouw schoolfeest, maar kom je er zelf niet helemaal uit? En wil je graag advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken door te mailen naar verhuur@aural.nl of te bellen naar +31 (0) 6 24 366 503. Je kunt bij Aural altijd een vrijblijvende offerte aanvragen

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?