Ja, een kinderfeestje!

Kinderfeestjes: ze zijn er in alle soorten en maten en niets is te gek. Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of je kunt er wel je verjaardag vieren. Maar wat is er nu leuker dan je kinderfeestje lekker thuis vieren? Of een klein zaaltje huren zodat je je kinderfeestje helemaal zelf kunt organiseren? En om jouw kinderfeestje echt spectaculair te maken, huur je professioneel licht en geluid bij Aural. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor alle tips die Aural jou geeft om een tof kinderfeestje te organiseren!

Wat te regelen voor een kinderfeestje

De één vindt het fantastisch en de ander vindt het verschrikkelijk: het organiseren van een kinderfeestje. Toch hebben alle kinderfeestjes hetzelfde doel, namelijk alle kinderen een onvergetelijke middag of avond bezorgen! Om jou een beetje op weg te helpen met het organiseren van een kinderfeestje deelt Aural graag deze 33 tips met je.

Kies jij er voor om het kinderfeestje thuis te vieren? Of huur je een klein zaaltje af? Dan maak je het kinderfeestje extra speciaal door professioneel licht en geluid te huren. Op deze manier kun jij de kinderen trakteren op een ‘echte’ discotheek in de woonkamer, kunnen ze karaoke zingen of vertoon je een mooie film via een beamer op een groot scherm. Voor elk wat wils dus! Wanneer jij ervoor kiest om professioneel licht, geluid of beeld te huren, maak jij het kinderfeestje extra speciaal. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een complete geluidsinstallatie te huren om zo alle kinderen (en ouders) een onvergetelijke dansavond te bezorgen. Kijk gerust rond in het aanbod van Aural om zo de apparatuur te kiezen waarmee jij jouw kind een onvergetelijk feestje bezorgt!

No stress? Kies een standaardpakket!

Om het jou nog makkelijker te maken, kun je bij Aural terecht voor het huren van een standaardpakket. Omdat Aural al vele jaren ervaring heeft met het verzorgen van licht en geluid op allerlei feesten, evenementen en andere gelegenheden, weten wij precies wat een klein of groot kinderfeestje nodig heeft. Daarom hebben wij met veel zorg en aandacht een aantal standaardpakketten samengesteld. Elk pakket bevat precies de juiste apparatuur die jij nodig hebt voor een spectaculair kinderfeestje.

Wanneer je voor Aural kiest, dan kies je altijd voor uitstekende service en apparatuur van de beste kwaliteit. Alle apparatuur die wij verhuren, worden, indien gewenst, op locatie bezorgd, tot in de puntjes aangesloten én wij maken jou wegwijs in de bediening. Wij gaan pas weg als alles perfect werkt en jij helemaal tevreden bent.

Neem gerust contact met ons op

Wil jij licht en geluid huren voor een kinderfeestje, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar verhuur@aural.nl of te bellen naar +31 (0) 6 24 366 503. Je kunt bij Aural altijd terecht voor advies op maat en een vrijblijvende offerte.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?