Een onvergetelijk jubileum

Een jubileum, dat moet natuurlijk gevierd worden! Bepaalde momenten in het leven zijn het zeker waard om gevierd te worden: bestaat het bedrijf 10 jaar? Zijn jullie 25 jaar getrouwd? Of heeft iemand uit de familie de 100 jaar bereikt? Al deze jubilea zijn een prachtig moment om bij stil te staan. Maar hoe pak je zoiets aan? Waar begin je met het organiseren van een jubileumfeest? Dan ben je bij Aural aan het juiste adres! Wanneer je op zoek bent naar professioneel licht, geluid of beeld tijdens jouw jubileumfeest, dan helpt Aural je namelijk graag verder

Het organiseren van een jubileumfeest

Voor velen is het zelf organiseren van een jubileum een hele klus. Daarom is het belangrijk om van te voren een goede planning te maken. In de voorbereiding op het jubileumfeest kun je beginnen met jezelf te volgende vragen te stellen:

Door het beantwoorden van bovenstaande vragen, krijg je een beter beeld van hoe het jubileumfeest eruit moet komen te zien én kun je gericht apparatuur voor licht en geluid gaan huren. De apparatuur die wordt gebruikt om jouw jubileum te voorzien van professioneel licht en geluid hangt namelijk af van het grootte van de locatie, het aantal gasten, de stroomvoorziening en het soort entertainment. Wil je bijvoorbeeld een band laten spelen? Of huur je een DJ in? Heb je microfoons nodig voor speeches of een beamer voor het vertonen van leuk beeldmateriaal? Of wil je je gasten trakteren op mooie lichteffecten? Met al deze factoren moet je rekening houden wanneer je op zoek bent naar een geschikte licht en geluid verhuur voor jouw jubileumfeest.

Ga voor een standaardpakket

Om de organisatie van het jubileumfeest voor jou een stukje makkelijker te maken, biedt Aural standaardpakketten aan. Deze standaardpakketten bevatten alle apparatuur die passen bij jouw jubileumfeest: van groot tot klein en van een live band tot aan ingetogen speeches. Op deze manier hoef je je niet druk te maken of je wel de juiste apparatuur hebt gehuurd! Wil je liever advies op maat? Ook dat is uiteraard mogelijk bij Aural! In beide gevallen kun je rekenen op een uitstekende service: indien gewenst, wordt de apparatuur op locatie afgeleverd, geïnstalleerd en maken wij je wegwijs in de bediening.

Mail of bel gerust!

Wanneer je licht en geluid wilt huren voor een jubileumfeest, dan ben je bij Aural op de goede plek. Je kunt eenvoudig en snel via onze website alle apparatuur reserveren die jij nodig hebt. Wil je liever persoonlijk advies? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. Bel gerust naar +31 (0) 6 24 366 503 of stuur een mailtje naar verhuur@aural.nl.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?