Huisfeestje?!

Bij studenten is het een welbekend fenomeen: het huisfeest! Hoe leuk is het om een klein of groot feest te geven in je eigen huis of tuin? Het organiseren van een huisfeest vereist uiteraard de nodige voorbereiding en planning. Het is belangrijk om de juiste apparatuur en geluidsinstallatie in huis te hebben om zo jouw huisfeest tot een succes te maken. Kun je geen goede muziek afspelen? Dan is het snel klaar met je huisfeest. Laat je daarom adviseren door Aural, want wij weten precies welke apparatuur voor licht en geluid jij het beste kunt huren voor jouw huisfeestje.

Het organiseren van een huisfeest

Besluit jij om een huisfeest te organiseren, dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Aural zet ze graag voor jou op een rijtje:

Aantal gasten: bepaal van te voren hoeveel gasten jouw huis of tuin aankan. Het is natuurlijk super leuk als er veel mensen op je feest af komen, maar houdt er rekening mee dat het niet te druk wordt en het gezellig blijft.

Budget en thema: stel een budget vast voor het huisfeest zodat je zicht houdt op de kosten. Daarnaast is het ontzettend leuk om een thema voor je huisfeestje te bedenken zodat iedereen in stijl in je huis of tuin staat te dansen.

Eten en drinken: bepaal van te voren goed wat jij je gasten wilt voorschotelen en sla groots in!

Uitnodigingen: geef jij een huisfeestje? Dan is het belangrijk om tijdig je uitnodigingen te versturen. Via social media kun je eenvoudig al je gasten uit nodigen, maar pas op dat het niet uit de hand loopt!

Waarschuw je buren: wanneer er een huisfeestje wordt gegeven, is het wel zo aardig om je buren ruim van te voren in te lichten. Overleg samen even hoe je geluidsoverlast kun voorkomen. Komen jullie er niet uit? Misschien is dan een silent disco een betere optie!

Huur licht en geluid bij Aural: last but not least: zorg ervoor dat je de juiste apparatuur in huis hebt om jouw huisfeest tot een onvergetelijk avond/nacht te maken! En hier helpt Aural je graag bij. Wij hebben alle apparatuur om jouw huisfeest tot een succes te maken.

Standaardpakket speciaal voor huisfeesten

Voor een goed huisfeest is er goede apparatuur nodig. Wordt er flink gedanst? Wil je een DJ inhuren? Trakteer jij je gasten op vette lichteffecten? En wil jij je huis omtoveren tot een echte party place? Bekijk dan eens of een standaardpakket van Aural iets voor jou is. Omdat wij al vele jaren ervaring hebben met huisfeestjes, hebben wij speciale standaardpakketten samengesteld. Deze pakketten bevatten alles om jou huisfeest tot een succes te maken: van een complete geluidsinstallatie tot aan de beste DJ gear en van toffe lichteffecten tot aan apparatuur voor een live band. Je kunt zelfs via Aural een ervaren DJ inhuren!

Wil jij een huisfeest met DJ? Of komt er een live band spelen? In beide gevallen kun je voor een standaardpakket van Aural kiezen. Alle pakketten bevatten namelijk de juiste apparatuur, zoals speakers, microfoons en/of een DJ set. Daarnaast kun je kiezen wat voor lichteffecten je wilt: trakteer jij de feestgangers op een echte lichtshow of houd je het bij de licht basics?

Neem gerust contact op

Wil jij licht en geluid huren voor een huisfeestje? Maar zie je iets niet staan wat je wel nodig hebt? Neem dan gerust contact op om te overleggen. Je kunt ons bereiken via verhuur@aural.nl of +31 (0) 6 24 366 503. Samen maken we er een tof huisfeestje van!

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?