Een gala organiseren

Het organiseren van een stijlvolle gala-avond vereist het nodige organisatievermogen. Of het nu gaat om een schoolgala, studentengala of een gala van een bedrijf, het is van belang om de juiste richtlijnen te volgen en je ervan te verzekeren dat je de juiste geluidsapparatuur voor jouw gala huurt. Wij van Aural zijn specialist op het gebied van professioneel licht en geluid en helpen je dan ook graag verder bij de organisatie van jouw gala. Wil je weten hoe? Lees dan vooral verder!

Richtlijnen voor een gala

Wanneer je een gala organiseert, begin je meestal bij het kiezen van de juiste locatie. Bij een gala draait alles om sfeer en beleving: daarom is het van belang om een geschikte locatie te vinden die aansluit bij het thema en groot genoeg is voor het aantal gasten. Neem eens een kijkje bij deze locaties om inspiratie op te doen! Als je de juiste locatie hebt gevonden, ga je nadenken over het soort entertainment voor je gala. Wil je bijvoorbeeld een live band of DJ inhuren? Of wil je je gasten trakteren op een combinatie van beiden? Of ga je toch voor een orkest of zangeres/zanger?

Bij het kiezen van het entertainment voor het gala is het belangrijk om de doelgroep als uitgangspunt te nemen: het is namelijk van belang dat de line-up wel aanslaat bij de gasten. Niets is pijnlijker als jouw gasten zich niet vermaken! Wanneer je het soort entertainment voor het gala hebt vastgesteld, kun je gericht op zoek gaan naar professioneel licht en geluid voor jouw gala. En dan ben je bij Aural op de juiste plek!

Licht en geluid van Aural

Bij Aural kun je namelijk terecht voor alles wat te maken heeft met professioneel licht en geluid voor een gala. Een gala staat vaak in het teken van detail en kwaliteit en dat is precies waar wij van Aural goed in zijn: al onze apparatuur is van de beste kwaliteit en wij helpen je graag verder om jouw gala tot in detail te voorzien van licht en geluid. Weet je al precies welke apparatuur je wilt huren? Dan kun je alles wat je nodig hebt eenvoudig via onze site reserveren.

Nog niet helemaal zeker welke apparatuur het beste past bij jouw gala? Geen zorgen! Bij Aural kun je namelijk standaardpakketten huren: deze pakketten zijn met veel zorg en aandacht samengesteld en bevatten alles wat je nodig hebt om jouw gala te voorzien van het juiste licht en geluid. Door het huren van een standaardpakket hoef je zelf niet meer op zoek te gaan naar de juiste apparatuur, maar weet je zeker dat je alles huurt wat je nodig hebt! De standaardpakketten van Aural zijn afgestemd op locatie, stroomvoorziening, het aantal gasten en extra apparatuur zoals lichteffecten en DJ gear.

Huur je licht en geluid via Aural? Dan wordt alle apparatuur, indien gewenst, afgeleverd op locatie, zorgvuldig geïnstalleerd en maken wij je wegwijs in de bediening.

Advies op maat?

Twijfel je nog welke apparatuur je nodig hebt? Neem dan gerust contact op en wij helpen je graag verder. Bij Aural kun je altijd terecht voor advies op maat of een vrijblijvende offerte. Je kunt ons bereiken door een mailtje te sturen naar verhuur@aural.nl of even te bellen met +31 (0) 6 24 366 503.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?