Een festival organiseren

Festivals zijn hot en dat merk je: zodra de eerste zonnestraaltjes weer tevoorschijn komen, beginnen velen de festivalkriebels alweer te voelen. Ben jij ook zo’n festival liefhebber en wil je daarom een eigen festival organiseren? En ben je op zoek naar een geschikte licht en geluid verhuur voor festivals? Dan ben je bij Aural aan het juiste adres! Wij delen graag onze ervaringen met het organiseren van een festival met je en helpen je aan de juiste apparatuur voor licht en geluid.

Licht en geluid voor festivals

Wanneer je een festival organiseert, komt daar veel bij kijken en de juiste licht- en geluidsapparatuur speelt een belangrijke rol. Een festival zonder een goede geluidsinstallatie is geen festival! Daarom is het van belang om van te voren een goede planning te maken en een overzicht te maken van de apparatuur die je nodig hebt. Bij het kiezen van de juiste geluidsinstallatie speelt de locatie, het weer, het aantal gasten en de stroomvoorziening een belangrijke rol. Organiseer je een groot of klein festival? En hoeveel mensen verwacht je? Speakersets zijn meestal afgesteld op het aantal gasten dat op jouw festival komt zodat iedereen de muziek goed kan horen en helemaal los kan gaan. Door het huren van licht en geluid bij Aural weet je zeker dat de techniek voor jouw festival goed is uitbesteed. Wij verzorgen op professionele wijze het licht en geluid op jouw festival.

Het festival standaardpakket

Omdat het organiseren van een festival een hele klus kan zijn, maken wij van Aural het jou graag een stukje gemakkelijker: namelijk de festival standaardpakketten. Dankzij onze ruime ervaring met het verzorgen van licht en geluid op feesten, evenementen en andere gelegenheden, hebben wij een aantal pakketten samengesteld die precies zijn afgestemd op een groot of klein festival. Op deze manier heb jij geen keuzestress én weet je zeker dat je apparatuur van de beste kwaliteit huurt: of het nu gaat om een klein podium met een band of een grote DJ stage, wij verhuren geluidsinstallaties die geschikt zijn voor elk type festival.

Kies jij voor een standaardpakket van Aural? Dan heb jij geen omkijken meer naar het licht en geluid voor jouw festival. Wij verzorgen alles tot in de puntjes en passen ons aan aan jouw wensen en eisen. Alle apparatuur wordt, indien gewenst, op locatie afgeleerd en geïnstalleerd. Alles wordt zorgvuldig aangesloten en wij maken jou wegwijs in de bediening.

Vragen? Mail of bel gerust!

Als je op zoek bent naar professioneel licht en geluid voor jouw festival, dan helpt Aural je graag verder. Je kunt bij ons altijd terecht voor een vrijblijvende offerte of advies op maat. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden bij Aural voor het organiseren van jouw festival! Neem gerust contact met ons op door te mailen naar verhuur@aural.nl of te bellen naar +31 (0) 6 24 366 503. Samen met Aural maak jij er een geslaagd festival van!

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?