Je bruiloftsfeest goed regelen

Jouw bruiloftsfeest begint bij Aural sound & lighting!

Staat de datum van jouw bruiloftsfeest al met rode letters in je agenda? Of help jij mee met de organisatie van een bruiloft? Wil jij het beste geluid regelen voor op jouw bruiloft? Of wil jij een bruiloftsfeest organiseren met de tofste lichteffecten en visuele effecten? Dan ben je bij Aural sound & lighting aan het juiste adres! Wij weten namelijk als geen ander hoe wij een feest of evenement moeten voorzien van professionele apparatuur. Door onze ruime ervaring op het gebied van licht, geluid en beeld verhuur weten wij precies wat jij nodig hebt voor jouw bruiloftsfeest. Weet jij al precies welke apparatuur je nodig hebt? Reserveer dan direct alle apparatuur via onze website. Heb je nog vragen of wil je graag deskundig advies? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je heel graag aan de juiste apparatuur voor jouw bruiloftsfeest!

Bruiloften in alle soorten en maten

Elke bruiloft is anders en elke bruid (en bruidegom) hebben hun eigen wensen en eisen. Maar één ding is zeker: professioneel licht, geluid en beeld mag niet ontbreken op elke bruiloft. Daarom kun je bij Aural sound & lighting terecht voor een breed scala aan hoogwaardige apparatuur op het gebied van lichtgeluid en beeld. Voor elk soort bruiloft kun je bij Aural sound & lighting een complete geluidsinstallatie huren: zo kun je bij ons een complete geluidsinstallatie huren voor een bruiloftsfeest van ongeveer 40 personen, maar je kunt ook een complete geluidsset huren voor een bruiloft waar meer dan 500 personen worden verwacht. Op deze manier is er voor elke bruiloft, van een kleine intieme bruiloft tot aan een groots bruiloftsfeest, een geschikte geluidsinstallatie te vinden bij Aural sound & lighting! Onze complete geluidsinstallaties zijn speciaal samengesteld om jouw bruiloftsfeest te voorzien van het beste geluid. Weet je niet precies wat voor apparatuur jij nodig hebt voor jouw bruiloftsfeest? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag persoonlijk en deskundig advies om ervoor te zorgen dat jouw bruiloft het aan niets ontbreekt

Het complete aanbod van Aural sound & lighting

Naast het verhuren van complete geluidsinstallaties, zijn wij ook gespecialiseerd in het verhuren van hoogwaardige apparatuur op het gebied van licht en beeld. Wil je bijvoorbeeld spectaculaire lichteffecten op jouw bruiloftsfeest? Of wil jij visuele ondersteuning bij een eventuele presentatie of filmvertoning? Bekijk dan het complete aanbod van Aural sound & lighting en huur al je apparatuur eenvoudig en snel bij één adres.

Direct reserveren?

Organiseer jij een bruiloftsfeest en wil jij professionele apparatuur huren bij dé specialist in heel Nijmegen, Arnhem en omstreken? Alle apparatuur kun je eenvoudig en snel via onze website reserveren. Jouw gehuurde apparatuur kun je zelf komen ophalen of laten bezorgen. Kies je voor de bezorgoptie? Dan sluiten wij uiteraard alles voor je aan. Heb je nog vragen en wil je graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op via verhuur@aural.nl of +31 (0) 624366503. Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw bruiloftsfeest is voorzien van de beste apparatuur!

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?