Een verlovingsfeest! En nu?

Vanuit de Turkse en Marokkaanse traditie is een verlovingsfeest heel normaal, maar ook in Nederland wordt het steeds populairder! Het aanzoek is achter de rug en je staat te popelen om je vrienden en familie te vertellen dat jullie gaan trouwen. Een leuke manier om iedereen tegelijkertijd op de hoogte te stellen van het aanzoek is het verlovingsfeest. Wil jij weten hoe je zo’n verlovingsfeestje organiseert? En wat je allemaal moet regelen? Lees dan snel verder!

Het organiseren van een verlovingsfeestje

Omdat de bruiloft zelf vaak al flink wat geld kost, willen de meeste mensen een verlovingsfeest klein en intiem houden. Op deze manier organiseer je toch een tof feestje, maar ben je niet gelijk je halve spaarrekening kwijt. Wanneer je een verlovingsfeest organiseert, geeft Aural je graag de volgende tips mee:

Tip 1: Wie nodig je uit? Maak het niet te groot! Een verlovingsfeest is een klein, intiem feestje waarop jullie de mensen die het dichtst bij jullie staan vertellen dat jullie gaan trouwen.

Tip 2: De catering: zorg ervoor dat jullie gasten voorzien zijn van lekker eten en drinken. Dit hoeft geen compleet driegangenmenu te zijn, maar een paar lekkere hapjes, een buffetje of een gezellige barbecue is al erg leuk!

Tip 3: Wat is voor jou de ideale locatie voor jouw verlovingsfeest? Je kunt ervoor kiezen om een zaaltje af te huren, een klein feestje in de tuin te houden of om een gezellig verlovingsfeestje in een mooie tent te houden.

Tip 4: Het vermaak: bij het organiseren van je verlovingsfeest is het belangrijk om iets leuks voor je gasten te regelen, maar het leukste entertainment bewaar je voor de échte grote dag! Een aantal leuke ideeën voor een verlovingsfeestje zijn bijvoorbeeld een kort filmpje van alle gasten die jullie feliciteren, het tonen van een reeks oude foto’s van jullie of het samenstellen van een Spotify playlist samen met jullie gasten.

Tip 5: Huur de apparatuur bij Aural! Heb je een geluidsinstallatie nodig voor de muziek? Wil je een beamer huren? Of wil je graag je gasten via een microfoon vertellen dat jullie gaan trouwen? Aural heeft alle apparatuur in huis die jij nodig hebt voor jouw verlovingsfeestje.

Wil je nog meer tips voor het organiseren van een verlovingsfeest? Bekijk dan eens dit handige 7 stappenplan. Zo organiseer jij in 7 stappen het verlovingsfeestje dat bij jullie past!

Huur een standaardpakket!

Omdat de apparatuur voor licht en geluid afhankelijk is van de locatie, het aantal gasten, het weer, de akoestiek en de stroomvoorziening, heeft Aural een aantal standaardpakketten samengesteld die je eenvoudig en snel via onze site kunt huren. Op deze manier hoef jij je niet te druk te maken over het kiezen van de juiste apparatuur en weet je zeker dat je alles in huis hebt. Aural heeft ruime ervaring met het verhuren van licht- en geluidsapparatuur voor bruiloften, feesten en diverse andere gelegenheden. Daarom kun je altijd rekenen op een uitstekende service en apparatuur van de beste kwaliteit. Wanneer je via Aural licht en geluid wilt huren voor jouw verlovingsfeestje, dan wordt, indien gewenst, alle apparatuur op locatie afgeleverd, geïnstalleerd, maken we je wegwijs in de bediening en gaan we pas weg als jij 100% tevreden bent!

Contact met Aural

Via onze site kun je eenvoudig alle apparatuur huren die jij nodig hebt voor jouw verlovingsfeest. Wil je liever advies op maat? Of een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat kan! Neem gerust contact met ons op via verhuur@aural.nl of +31 (0) 6 24 366 503 en wij helpen je graag verder met het organiseren van jouw verlovingsfeestje!

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?