Hoe regel je een bruiloft?

De trouwplanning: wat moet je regelen en waar moet je beginnen? Een goede voorbereiding is het halve werk: kies daarom voor Aural voor het licht en geluid op jouw bruiloft!  Wij van Aural hebben ruime ervaring met het verzorgen van licht en geluid op bruiloften. Met al meer dan 250 tevreden klanten weten wij precies hoe wij jouw verder moeten helpen met het plannen van een bruiloft. Wil jij weten wat je allemaal moet regelen? En wil je het licht en geluid graag uit handen geven? Lees dan verder!

Maak een checklist

Het plannen van een bruiloft is niet iets wat dagelijks doet (oké, tenzij je een weddingplanner bent). Dus waar begin je? En waar moet je allemaal aan denken? Bekijk deze handige checklist eens om een idee te krijgen! Omdat Aural gespecialiseerd is in het verzorgen van licht en geluid op bruiloften helpen we je graag verder met het kiezen van de juiste apparatuur.

Wanneer je licht en geluid wilt huren voor je bruiloft zijn er 3 belangrijke punten om rekening mee te houden, namelijk: locatie, aantal gasten en type bruiloft. Tegenwoordig is er ontzettend veel mogelijk wat betreft bruiloften en kan iedereen zijn of haar grote dag volgens eigen wensen invullen. Je kunt trouwen op het strand, in een prachtige tuin, op een groot kasteel, in een grote of kleine trouwzaal of in een mooie tent. Elke locatie heeft een andere akoestiek en stroomvoorziening. Bij het huren van licht en geluid is het dan ook belangrijk om hier rekening mee te houden. Daarnaast spelen het aantal gasten en het type bruiloft een belangrijke rol: ook daarin zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt een kleine, ingetogen bruiloft plannen met alleen achtergrondmuziek en catering. Of je kunt ervoor kiezen om een groots dansfeest te organiseren inclusief dj en een lichtshow. Wanneer je op zoek gaat naar licht en geluid voor je bruiloft is het belangrijk om van te voren goed te bedenken hoe jouw bruiloft eruit moet komen te zien en hoeveel gasten je verwacht. Als je dit voor jezelf duidelijk hebt, kun je gericht op zoek gaan naar de juiste apparatuur. Even alles op een rijtje:

Het kiezen van de juiste apparatuur

Wanneer je op dit punt bent beland, heb je als het goed is voor jezelf duidelijk wat de trouwlocatie is, wat voor type bruiloft je wilt en hoeveel gasten je verwacht. Nu kun je gericht op zoek gaan naar de juiste apparatuur voor het licht en geluid. Bij het kiezen van de juiste apparatuur voor licht en geluid houdt je rekening met de volgende punten:

Bij Aural vind je alles wat je nodig hebt wanneer jij licht en geluid wilt huren voor jouw bruiloft: van geluidsinstallaties tot aan lichteffecten en van een in te huren dj tot aan microfoons. Daarnaast biedt Aural een extra service aan: namelijk de verhuur van standaardpakketten! Dankzij onze ruime ervaring met het verzorgen van licht en geluid op bruiloften weten wij precies wat jij nodig hebt. Daarom hebben wij met veel zorg en aandacht een aantal standaardpakketten samengesteld. Op deze manier weet je zeker dat je alles in huis hebt én hoef je zelf niet uit te pluizen wat voor apparatuur geschikt is voor jouw bruiloft. Bekijk snel onze standaardpakketten en maak vandaag nog je keuze!

Aural helpt je graag!

Kom je er zelf niet helemaal uit? Of wil je liever advies op maat? Ook dan staat Aural voor je klaar! Bij Aural kun je terecht voor vrijblijvend advies op maat: geef alles uit handen en je hebt geen stress meer! Wij zorgen er altijd voor dat alles perfect wordt aangesloten, maken je wegwijs in de bediening en gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Apparatuur nodig voor een ceremonie?

Aural legt je precies uit wat voor soort apparatuur het beste past bij een trouwceremonie. Klik snel verder en ontdek wat jij allemaal nodig hebt!

Een bruiloft met live muziek?

Voor het regelen van live muziek op jouw bruiloft is het belangrijk om de juiste apparatuur in huis te hebben. Wij delen graag onze ervaringen met jou en leggen je uit waar je allemaal aan moet denken.

Licht en geluid voor het bruiloftsfeest?

Aural weet precies welke apparatuur je nodig hebt om jouw trouwfeest volledig te voorzien van licht en geluid: van stukjes tot aan speeches en van grote dansfeesten met een dj tot aan kleine recepties. 

Muziek tijdens jouw verlovingsfeest?

Een engagement party is natuurlijk hét perfecte excuus voor een tof feestje! Lees vooral verder en ontdek hoe Aural je daarbij kan helpen!

Geef jij een hennafeest?

Het hennafeest is een prachtig ritueel waarop de bruid haar laatste avond als ongehuwde vrouw doorbrengt. Aural geeft je graag advies omtrent het regelen van licht en geluid tijdens het hennafeest.

Neem gerust contact op!

Heb jij interesse in onze service en wil je graag advies op maat? Neem dan gerust contact op en ga met ons in gesprek om te kijken hoe wij jou verder kunnen helpen. Je kunt een mailtje sturen naar verhuur@aural.nl of even bellen met +31 (0) 6 24 366 503. Je bent ook vrij om direct een offerte aan te vragen. Wij helpen je graag met het plannen van jouw bruiloft

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?