Het hennafeest

Elke cultuur kent zijn eigen tradities en huwelijksrituelen. Zo ook de Islam: veel tradities die je terugziet bij een Marokkaanse of Turkse bruiloft komen vanuit de Islam. Het hennafeest is dan ook voor veel bruidsparen een belangrijk onderdeel van hun huwelijk. In veel Islamitische landen wordt de henna namelijk gezien als een krachtbron: het zou de kwade geesten op afstand houden waardoor de bruid met een gerust hart kan trouwen. Wil jij weten hoe Aural een rol kan spelen in het organiseren van jouw hennafeest? Lees dan snel verder!

Het regelen van een hennafeest

Het hennafeest is een speciale avond die in intieme kring wordt gevierd. Van oudsher brengt de bruid deze avond door met alleen maar vrouwen, terwijl de bruidegom in een aparte ruimte zijn avond doorbrengt met alleen maar mannen. Maar tegenwoordig is er steeds meer mogelijk! In Nederland wordt er steeds vaker een zaaltje gehuurd en wordt zelfs het hennafeest wel eens gemengd gevierd. Ook wordt het hennafeest steeds grootser gevierd en wordt het echt een feest inclusief eten, drinken en muziek. Wanneer jij groots uit wil pakken voor jouw hennafeest en daarom op zoek bent naar de juiste licht- en geluidsapparatuur, dan ben je bij Aural aan het juiste adres! Bij het huren van licht en geluid voor jouw Marokkaanse of Turkse bruiloft is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten:

Locatie: bij het huren van de juiste apparatuur is het van belang om van te voren de grootte van de locatie, de akoestiek en de stroomvoorziening duidelijk te hebben.

Soort entertainment: bedenk van te voren goed wat voor soort entertainment je wil regelen. Wil je bijvoorbeeld een dj laten draaien? Of wil je het hennafeest wat rustiger en intiemer houden? Dan kun je daar rekening mee houden bij het kiezen van de juiste apparatuur.

Aantal gasten: het is belangrijk om van te voren in te schatten hoeveel mensen er zullen komen omdat het aantal speakers en wellicht versterkers afhangt van de hoeveelheid mensen die op het feest aanwezig zullen zijn.

Extra benodigdheden: denk hierbij aan microfoons, een beamer en lichteffecten. Wanneer je van te voren goed weet hoe jouw hennafeest eruit moet komen te zien, dan kun je gericht op zoek gaan naar de juiste apparatuur.

De standaardpakketten van Aural

Wij van Aural zijn gespecialiseerd in het verhuren van licht en geluid voor bruiloften, feesten en andere gelegenheid. Daarom weten wij precies hoe wij jouw hennafeest moeten voorzien van perfect licht en geluid. Dankzij onze ruime ervaring hebben wij een aantal standaardpakketten samengesteld die elk de juiste apparatuur bevatten om jouw hennafeest tot een onvergetelijk feest te maken! Kijk snel verder of er een standaardpakket voor jou tussen zit. Is dit niet het geval? Neem dan gerust even contact met ons op en wij zorgen voor een pakket op maat.

Neem gerust contact op!

Wil jij graag dat jouw hennafeest een groot succes wordt en dat de ruimte is voorzien van het juiste licht en geluid? Dan helpt Aural je graag verder. Wanneer je vragen hebt over onze apparatuur of werkwijze kun je altijd vrijblijvend contact opnemen door te mailen naar verhuur@aural.nl of te bellen naar +31 (0) 6 24 366 503.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?