Licht en geluid tijdens de ceremonie

De trouwceremonie, het belangrijkste deel van jouw bruiloft! Tijdens de ceremonie geef jij jouw partner het ja-woord en gaan jullie echt trouwen. Het is daarom ontzettend belangrijk dat jij je geen zorgen hoeft te maken over het licht en geluid tijdens de ceremonie. Hoe fijn is het dat je het licht en geluid uit handen kan geven aan iemand die er écht verstand van heeft? Bruiloften zijn de specialiteit van Aural! Wij hebben al ruim 250 bruiloften tot in de puntjes verzorgd en weten dan ook precies hoe wij jou verder kunnen helpen.

Hoe regel je licht en geluid voor jouw trouwceremonie?

Iedereen wil trouwen op die manier waarvan hij of zij altijd heeft gedroomd. Het is daarom belangrijk dat je van te voren goed nadenkt wat er allemaal nodig is om jouw ceremonie vlekkeloos te laten verlopen. Tegenwoordig is er ontzettend veel mogelijk als het gaat om trouwen, bruiloften en feesten. Het is dan ook van belang om de juist apparatuur te huren die past bij jouw wensen en eisen. In overleg met de trouwambtenaar kun je bepalen welke apparatuur aanwezig moet zijn.

Wanneer je geluid wilt huren voor de ceremonie van jouw bruiloft houd je rekening met de volgende punten:

Standaardpakketten van Aural

Om het geregel voor jou een stukje makkelijker te maken heeft Aural een aantal standaardpakketten te huur. Met veel zorg en aandacht hebben wij standaardpakketten samengesteld die passen bij elk soort trouwceremonie. Tijdens het samenstellen van onze pakketten voor licht en geluid houden wij rekening met het aantal gasten, de stroomvoorziening, het weer en de locatie.

Wanneer je ervoor kiest om Aural het licht en geluid te laten regelen op jouw trouwceremonie, dan zorgen wij uiteraard voor een uitstekende service. Dankzij onze ruime ervaring met het verzorgen van licht en geluid op bruiloften, weten wij precies hoe wij jouw bruiloft kunnen voorzien van perfect licht en geluid. Wij sluiten alles voor je aan, maken je wegwijs in de bediening en zorgen dat de geluidsinstallaties op zo’n manier zijn geplaatst dat de geluidsboxen niet op elke foto zichtbaar zijn.

Direct bestellen of persoonlijk contact?

Kom je er zelf niet helemaal uit welke apparatuur of welk pakket je wilt huren? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je heel graag verder met het uitkiezen van de juiste apparatuur voor jouw bruiloft ceremonie. Je kunt altijd even bellen naar +31 (0) 6 24 366 503 of een mailtje sturen naar verhuur@aural.nl voor een vrijblijvend advies op maat: zo weet je zeker dat je de juiste apparatuur huurt en niet voor onaangename verassingen komt te staan

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?