Een bruiloft feest!

Jouw bruiloft wordt een hele bijzondere dag: niks mag mislopen en het feest moet tot in de puntjes worden voorbereid. Heb je hier hulp bij nodig? Bekijk dan dit handige stappenplan eens! Naast de trouwlocatie, de catering, de band of dj, decoratie en aankleding, de fotograaf en de gastenlijst en genodigden, is het huren van de juiste apparatuur voor het licht en geluid super belangrijk. En daar helpt Aural je graag bij!

Wat moet je regelen?

Wanneer je muziek wilt op jouw bruiloft feest moet je je afvragen welke apparatuur je allemaal nodig hebt. Het avondfeest na de ceremonie is vaak het langste deel van de dag. Daarom is het belangrijk om een goede voorbereiding en planning voor je bruiloft feest te maken, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Waar begin je met het organiseren van een bruiloft feest? Lees snel verder!

Het juiste type entertainment: hierbij maak je de keuze tussen een live band, een dj of een combinatie van beide. Bij het boeken van een band en dj bepaal je wat voor type muziek er gespeeld moet worden. Het huren van licht en geluid voor je trouwfeest hangt af of je een live band wil laten spelen of dat je een dj wilt inhuren. Bij Aural kun je terecht voor beide! Bij Aural huur je alle apparatuur om een live band te laten spelen, maar je kunt ook via ons een ervaren dj inhuren inclusief alle benodigde apparatuur.

De locatie: de akoestiek en stroomvoorziening is belangrijk bij het bepalen welke apparatuur je huurt voor het licht en geluid. Een trouwfeest in een tent of in de tuin vereist andere apparatuur dan een groot dansfeest in een trouwzaal. Daarnaast is het belangrijk om het aantal gasten van te voren in te schatten zodat er genoeg versterkers aanwezig zijn: een trouwfeest met 50 genodigden heeft bijvoorbeeld genoeg aan twee luidsprekers terwijl een groot feest met minstens 200 gasten een grotere geluidsinstallatie en versterkers vereist.

Wel of geen lichteffecten: wanneer je geluid huurt voor je trouwfeest kun je tegelijkertijd bepalen of je hier ook lichteffecten bij wilt huren. Wil je bijvoorbeeld mooie lichteffecten tijdens je openingsdans? Of wil jij je gasten trakteren op een spectaculaire lichtshow? Op onze site vind je een ruime keuze aan lichteffecten die je samen met de geluidsinstallaties kunt huren.

Extra apparatuur: heb je bepaalt welke geluids- en lichtinstallaties je wilt huren? Dan kun je je afvragen of je nog extra apparatuur nodig hebt. Worden er bijvoorbeeld stukjes gedaan door vrienden of familie? Of worden er speeches gehouden? Dan is het nodig om een of meerdere microfoons te huren. Of wil je graag foto’s of een leuk filmpje vertonen op een groot scherm? Dan is het handig om een beamer te huren.

Huur een standaardpakket!

Wil jij graag wat hulp bij het bepalen van de juiste apparatuur voor jouw trouwfeest? Dan is het huren van een standaardpakket van Aural een goede keuze voor jou! In onze standaardpakketten hebben wij rekening gehouden met alle eisen die aan het huren van de juiste apparatuur voor een bruiloft feest worden gesteld. Op deze manier kom jij niet voor onaangename verassingen te staan en kun je maximaal genieten van jouw trouwfeest!

Nog vragen?

Organiseer jij een trouwfeest en wil je hier geluid voor regelen? Maar kom je er zelf niet helemaal uit? Niet getreurd! Bij Aural kun je gratis vrijblijvend advies krijgen over de beste apparatuur voor jouw trouwfeest. Wil je muziek op jouw bruiloft feest? Een trouwfeest met dj? Of alleen een lichtinstallatie huren? Alles is mogelijk bij Aural! Stuur gerust een mailtje naar verhuur@aural.nl of bel naar +31 (0) 6 24 366 503 en wij zorgen voor persoonlijk advies op maat.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?