Een symposium organiseren

Tijdens een symposium draait alles om het presenteren van wetenschappelijk onderzoek. Verschillende onderzoekers komen samen om van het gedane onderzoek te leren. Organiseer jij een symposium? Dan is het uiteraard van belang dat alle aanwezigen de presentatie goed kunnen horen en zien. Dit kun je mogelijk maken door het huren van professionele apparatuur voor jouw symposium. En Aural helpt je daar graag bij! Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van licht, geluid en beeld tijdens presentaties, congressen, conferentie en andere zakelijke bijeenkomsten.

Welke apparatuur heb je nodig?

Wanneer jij een symposium organiseert, is het belangrijk dat de boodschap van je presentatie goed aankomt. Het is dus verstandig om een beamer met projectiescherm te huren. Met behulp van een beamer met projectiescherm kun jij makkelijk beeldmateriaal tonen aan je publiek én door middel van deze visuele ondersteuning is je presentatie beter te volgen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een microfoon bij je presentatie te gebruiken. Hierbij heb je de keuze uit een handmicrofoon of een headset: is maar net wat jij als spreker het fijnst vindt! Kies je ervoor om een microfoon te gebruiken, dan is het uiteraard ook nodig om speakers te huren. Zo heb jij voldoende geluidsversterking om de hele zaal aandachtig te laten luisteren.

Huur een standaardpakket!

Wij van Aural kunnen ons voorstellen dat je niet dagelijks bezig bent met het huren van professionele apparatuur en het daarom best lastig vindt om een keuze te maken. Gelukkig hebben wij van onze passie ons werk gemaakt! En daarom kun je bij Aural standaardpakketten huren die speciaal zijn afgestemd op een symposium. Door het huren van een standaardpakket hoef jij je geen zorgen te maken over de techniek en kun je je volledig concentreren op de inhoud van het symposium. Het standaardpakket van Aural voor symposiums bevat alle benodigde apparatuur die toepasselijk is voor een symposium. Wanneer je ervoor kiest om professionele apparatuur bij Aural te huren, dan kun je altijd rekenen op de beste kwaliteit en een uitstekende service: wij sluiten alles voor je aan en maken je wegwijs in de bediening! Op deze manier weet jij zeker dat jouw symposium zonder technische problemen zal verlopen.

Persoonlijk contact?

Wil jij hulp bij het uitkiezen van de juiste apparatuur voor jouw symposium? Of wil je graag advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons altijd benaderen via verhuur@aural.nl of +31 (0) 6 24 366 503 voor een geheel vrijblijvende offerte.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?