Opening, open dag en kick-off

Wanneer jij bezig bent met het organiseren van een open dag, een opening of een kick-off, dan is het belangrijk om daar je juiste apparatuur voor te huren. Je wilt natuurlijk dat iedereen goed kan horen en zien wat jij te vertellen hebt. Door het huren van professioneel licht, geluid en beeld zorg jij voor een optimale beleving en gaan de genodigden naar huis met een blijvende indruk. Aural heeft al vele jaren ervaring met het verzorgen van professionele apparatuur voor feesten en zakelijke evenementen. Wij weten dan ook precies hoe we jou verder kunnen helpen. Benieuwd? Lees dan vooral verder!

Professionele apparatuur huren

Een open dag van een bedrijf of school, een opening van een nieuw sportveld of kunstruimte of een kick-off van een bijzonder evenement of actie: voor elk soort evenement is het belangrijk om te techniek op orde te hebben. Wil jij je publiek toespreken? Dan is het belangrijk om voor de juiste geluidsversterking te zorgen. Wil jij beeldmateriaal tonen? Dan is het belangrijk om een beamer met projectiescherm te huren. Of wil jij je kick-off net dat beetje extra geven? Dan is het heel tof om lichteffecten te huren. Wat voor evenement je ook organiseert, Aural heeft alles in huis om jouw open dag, opening of kick-off tot een succes te brengen. Alle apparatuur die wij verhuren zijn van gerenommeerde merken en leveren we uit eigen beheer. Huur je licht, geluid of beeld bij Aural? Dan leveren wij alle apparatuur, indien gewenst, op locatie af. Wij nemen de tijd om alles netjes voor je aan te sluiten en leggen je uit hoe alles werkt. Zo weet je zeker dat de techniek op orde is!

Standaardpakketten van Aural

Alle apparatuur kun je eenvoudig reserveren via onze website. Vind je het lastig om zelf de juiste apparatuur uit te kiezen? Dan is een standaardpakket een goede optie voor jou! Wij van Aural hebben speciale standaardpakketten samengesteld die zijn afgestemd op elk soort feest en evenement. Wil jij licht, geluid en beeld huren voor een open dag, opening of kick-off? Dan is daar uiteraard een standaardpakket voor! Het standaardpakket bevat alle benodigde apparatuur die jij nodig hebt om jouw evenement te voorzien van de juiste apparatuur.

Neem gerust contact met ons op

Wil jij geluid huren voor een open dag? Wil je professionele apparatuur huren voor een opening of kick-off? En heb je hier nog vragen over of wil je advies op maat? Neem dan gerust contact op met Aural via verhuur@aural.nl of +31 (0) 6 24 366 503. Onze specialisten staan voor jou klaar: of het nu gaan om een zakelijk evenement, een feestelijke opening, een kick-off van een actie of een presentatie, wij hebben alles in huis!

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?