De nieuwjaarsreceptie

Het organiseren van een nieuwjaarsreceptie biedt de uitgelegen kans om samen met je collega’s te proosten op het nieuwe jaar. Tijdens de nieuwjaarsreceptie kun je netwerken, nieuwe energie geven aan je werknemers én bovenal nog dat extra glaasje champagne nuttigen. Door het huren van professionele apparatuur voor de nieuwjaarsreceptie geef jij deze nieuwjaarsborrel net dat beetje extra en Aural helpt je hier graag bij. Dankzij onze ervaring met het verzorgen van licht, geluid en beeld op feesten, bruiloften en zakelijke evenementen, weten wij precies hoe wij de nieuwjaarsborrel de juiste uitstraling kunnen geven.

Licht en geluid huren bij Aural

Wanneer je een nieuwjaarsreceptie organiseert, wil je dat de geluidstechniek op orde is. Niets is zo vervelend als een technische storing of uitvallende muziek. Het is dan ook van belang dat je apparatuur van goede kwaliteit huurt en dat deze goed is aangesloten. Tijdens een nieuwjaarsreceptie is er uiteraard geluidsversterking nodig voor de jaarlijkse toespraak met uitsluitend muziek. Aural heeft alle apparatuur in huis om jouw nieuwjaarsborrel te voorzien van perfecte geluidsversterking: of het nu gaat om een speech met alleen achtergrondmuziek of het inhuren van een DJ met de benodigde DJ gear. Daarnaast kunnen wij je verder helpen met extra apparatuur, zoals lichteffecten. Door middel van subtiele verlichting kun je de zaal extra sfeer en gezelligheid geven. Bij Aural is er ontzettend veel mogelijk en je kunt ons dan ook altijd benaderen om samen alle mogelijkheden te bespreken.

Huur een standaardpakket!

Vind je het lastig om zelf de juiste apparatuur uit te kiezen? Of wil je eenvoudig alles in één keer huren? Dan is een standaardpakket speciaal voor een nieuwjaarsborrel van Aural echt iets voor jou! In het standaardpakket voor nieuwjaarsrecepties zit alle apparatuur voor licht, geluid en/of beeld die jouw nieuwjaarsreceptie nodig heeft. Op deze manier huur je alles in één keer en hoef je niet zelf op zoek te gaan naar de juiste apparatuur. Omdat wij al vele feesten, evenementen en zakelijke gelegenheden hebben mogen voorzien van licht, geluid en beeld, kun jij ervan op aan dat de standaardpakketten van Aural met veel zorg, aandacht en specialisme zijn samengesteld. Daarnaast sluiten wij alles netjes voor je aan en maken wij je wegwijs in de bediening. Zo zorgen we voor een onvergetelijke nieuwjaarsreceptie!

Vragen of advies op maat?

Organiseer je een nieuwjaarsreceptie en wil je daarvoor licht en geluid huren? Dan kun je eenvoudig zelf via onze website de benodigde apparatuur reserveren. Weet je niet precies welke apparatuur je moet huren en wil je graag advies van een specialist? Neem dan gerust contact op door te mailen naar verhuur@aural.nl of te bellen naar +31 (0) 6 24 366 503 en wij geven je graag advies op maat.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?