Een kerstborrel organiseren

De kerstborrel: elk jaar weer een van de hoogtepunten voor je werknemers. Tijdens de kerstborrel kun jij je werknemers in het zonnetje zetten en bedanken voor hun harde werken. Het is dan ook ontzettend leuk om de kerstborrel net dat beetje extra te geven door professioneel licht en geluid te huren. Zo zorg je voor goede muziek én laat je je werknemers zien dat je echt aandacht aan de kerstborrel hebt besteed. Wil jij professionele licht- en geluidsapparatuur huren voor de kerstborrel? Dan ben je bij Aural aan het juiste adres!

Geef je kerstborrel extra sfeer!

Wanneer je bezig bent met het organiseren van de kerstborrel, dan is het belangrijk om van te voren goed te bedenken hoe je borrel eruit moet komen te zien. Wil je bijvoorbeeld groots uitpakken en een DJ of live bandje inhuren? Of houd je het klein en intiem met alleen achtergrondmuziek? Wanneer je geluid wilt huren voor de kerstborrel, dan is het ten eerste van belang om te bepalen wat voor soort entertainment je wilt. Wanneer je een DJ of band laat spelen, dan heb je meer geluidsversterking nodig dan wanneer er alleen achtergrondmuziek wordt afgespeeld. Daarnaast hangt het aantal speakers dat je nodig hebt af van het aantal personen en de grootte van de locatie. Bij Aural kun je complete geluidsinstallaties huren die zijn afgestemd op het aantal gasten op je kerstborrel. Vervolgens bepaal je of je nog extra apparatuur nodig hebt. Wil je je werknemers bijvoorbeeld trakteren op lichteffecten zodat ze echt los kunnen gaan op de muziek? Wil je nog een speech houden waar je een microfoon bij wilt gebruiken? Of wil je beeldmateriaal tonen aan alle aanwezigen? Alle apparatuur die jij nodig hebt voor een geslaagde kerstborrel, vind je op de website van Aural.

Speciale kerstborrel standaardpakket

Weet je niet precies wat voor apparatuur je nodig hebt? Bekijk dan eens de standaardpakketten van Aural. Met veel zorg en aandacht hebben wij speciale standaardpakketten samengesteld. Zo ook voor kerstborrels! Deze standaardpakketten bevatten alle benodigde apparatuur om jouw kerstborrel tot een succes te maken. Makkelijk toch? Alle installaties die wij verhuren zijn van de beste kwaliteit en worden zorgvuldig voor je aangesloten. Daarnaast nemen wij altijd de tijd om jou wegwijs te maken in de bediening zodat je niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Neem gerust contact op

Ben jij op zoek naar licht en geluid verhuur voor de jaarlijkse kerstborrel? En wil je graag advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. Je kunt ons altijd benaderen voor een vrijblijvende offerte op maat via verhuur@aural.nl of +31 (0) 6 24 366 503. Onze specialisten staan voor jou klaar om een onvergetelijke kerstborrel te organiseren!

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?