Een bedrijfsevenement organiseren

Bedrijfsevenementen zijn er in alle soorten en maten: van een bedrijfsfestival tot aan een open dag en van een bruisend personeelsfeest tot aan een zakelijke conferentie. Eén ding hebben al deze bedrijfsevenementen gemeen, namelijk dat het evenement goed geregeld moet worden omdat voor veel bedrijven een bedrijfsevenement de ideale manier is om een visitekaartje achter te laten bij potentiële klanten, een nieuw product te presenteren of hun personeel te bedanken voor het harde werken. Wanneer jij uit naam van het bedrijf een evenement organiseert, wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is. En Aural helpt je daar graag bij!

Professioneel licht en geluid huren

Een belangrijk onderdeel van een bedrijfsevenement is de apparatuur: wanneer je techniek niet op orde is, is de kans groot dat je evenement geen succes wordt. Bij het organiseren van een bedrijfsevenement is het dan ook van belang om te kiezen voor professionele apparatuur. Wanneer je licht, geluid of beeld voor jouw bedrijfsevenement huurt via Aural, dan kun je altijd rekenen op de beste kwaliteit én een uitstekende service. Alle apparatuur die wij verhuren zijn namelijk van gerenommeerde merken en leveren wij, indien gewenst, op locatie af. Ook sluiten wij alle apparatuur netjes voor je aan en maken je wegwijs in de bediening. Op deze manier ben jij ervan verzekerd dat de techniek tijdens het bedrijfsevenement op orde is!

De mogelijkheden van Aural

Wij van Aural zijn gespecialiseerd in het verhuren van professioneel licht, geluid en beeld voor bedrijfsevenementen. Wil jij licht, geluid of beeld huren voor jouw bedrijfsevenement? Dan is het een goed idee om eens in het aanbod van Aural rond te kijken. Zie je iets niet staan wat je wel nodig hebt? Dan gaan wij graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Op onze website via je alle apparatuur die wij verhuren voor bedrijfsevenementen:

Organiseer je een bedrijfs- of personeelsfeest?

Hier vind je alles wat je nodig hebt.

Een borrel of netwerkreceptie?

Bekijk wat je moet regelen.

Een belangrijke presentatie?

Ontdek bij Aural wat je allemaal moet regelen.

Bezig met het organiseren van een congres?

Aural vertelt welke apparatuur je nodig hebt.

Binnenkort een symposium?

Dit heb je nodig!

Geef jij een seminar?

Hier vind je alle benodigde apparatuur

Staat er een beurs op de planning?

Zorg dat je deze apparatuur regelt!

Wordt er een conferentie georganiseerd?

Hier vind je alle apparatuur die geschikt is voor een conferentie

Een opening, open dag of kick-off?

Bekijk hier welke apparatuur je nodig hebt!

Trakteer jij je werknemers op een kerstborrel?

Zorg dan dat je deze apparatuur in huis hebt!

Goed het nieuwe jaar inluiden met een nieuwjaarsreceptie?

Kijk snel verder wat je allemaal nodig hebt!

Neem gerust contact op!

Organiseer jij een presentatie, bedrijfsfeest, congres, kerstborrel of een ander bedrijfsevenement? En wil je daarvoor professionele apparatuur huren? Reserveer dan eenvoudig alle benodigde apparatuur via onze website. Liever persoonlijk advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag veder. Je kunt ons bereiken via verhuur@aural.nl of +31 (0) 6 24 366 503.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?