Organiseren van een congres

Wanneer je bezig bent met het organiseren van een congres, dan is het huren van de juiste apparatuur van essentieel belang. Tegenwoordig is licht, geluid en video namelijk niet meer weg te denken bij een congres. Door middel van professionele apparatuur geef jij presentaties, workshops en lezingen een professionele uitstraling en zorg je ervoor dat jouw boodschap over wordt gebracht zoals jij dat wilt. Aural heeft al vele jaren ervaring met het verzorgen van licht, geluid en beeld op congressen en wij helpen jou dan ook graag met het kiezen van de juiste apparatuur.

Licht, geluid en beeld huren

Audiovisuele ondersteuning bij een congres wordt steeds belangrijker: zonder microfoon of projectiescherm komt de boodschap van de spreker veel minder goed en indrukwekkend over. Wij van Aural zien dan ook in dat betrouwbare techniek van groot belang is tijdens een congres. Door gebruik te maken van de juiste apparatuur omtrent licht, geluid en beeld, zorg je voor meer betrokkenheid vanuit het publiek en is de kans groter dat je een blijvende indruk achterlaat. Een congres is dan ook pas compleet met de juiste geluidsversterking zodat iedereen in de zaal de spreker kan horen, beamers inclusief projectieschermen voor het tonen van content en lichteffecten om de aandacht op de spreker te vestigen.

Wanneer je professionele apparatuur wilt huren voor een congres, is het belangrijk om van te voren een goede planning te maken: hoeveel sprekers zijn er? Hoeveel presentaties worden er gegeven? Heb je headsets nodig of handmicrofoons? Wat is de akoestiek van de zaal? Het is namelijk erg belangrijk om genoeg apparatuur te huren zodat er geen sprekers zijn die zonder geluidsversterking of beeldapparatuur komen te zitten.

Het standaardpakket van Aural

Aural weet als geen ander hoe wij jouw congres moeten voorzien van geluidsversterking, beeldapparatuur en lichteffecten. Om het voor jou een stukje makkelijker te maken, verhuren wij dan ook standaardpakketten die speciaal zijn afgestemd op congressen. Deze pakketten bevatten alle apparatuur die nodig is om jouw congres te voorzien van betrouwbare techniek. En dat is nog niet alles! Wij vinden het erg belangrijk dat alle apparatuur netjes is aangesloten en de sprekers op jouw congres vlekkeloos hun presentatie kunnen doen. Daarom leveren wij, indien gewenst, alle apparatuur op locatie af, sluiten alles netjes aan en maken wij je wegwijs in de bediening: zo weet je zeker dat alle apparatuur optimaal op elkaar is afgestemd en kun je 100% op de techniek vertrouwen.

Neem gerust contact met ons op

Ben je op zoek naar professioneel licht, geluid en beeld voor een congres? En wil je graag advies op maat? Uiteraard is dat mogelijk! Wij van Aural gaan graag met jou in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken omtrent licht-, geluid-, en beeldapparatuur voor jouw congres. Je kunt ons altijd benaderen voor een vrijblijvende offerte. Neem gerust contact door te mailen naar verhuur@aural.nl of door te bellen naar +31 (0) 6 24 366 503 en wij helpen je graag verder!

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?