Het organiseren van een conferentie

Wanneer je een conferentie organiseert, is het van belang dat je de juiste indruk achterlaat bij de aanwezigen. Hierbij zijn de verstaanbaarheid van de sprekers en een zakelijke sfeer belangrijke factoren. Bij een conferentie is het dan ook essentieel dat de techniek in orde is en dat de sprekers zich volledig kunnen concentreren op hun verhaal. Wil ervoor zorgen dat jouw conferentie is voorzien van alle benodigde professionele apparatuur? Bekijk dan eens hoe Aural jou hierbij kan helpen.

Checklist voor een conferentie

Omdat de techniek in orde moet zijn tijdens een conferentie, is het belangrijk om nauwkeurig in kaart te brengen welke apparatuur er allemaal nodig is. Het komt bijvoorbeeld vaak voor dat organisatoren denken dat twee microfoons voldoende zijn, terwijl dit in de praktijk te weinig is. Daarom heeft Aural speciaal voor jou een checklist gemaakt, die jou helpt bij de organisatie van een conferentie:

De standaardpakketten van Aural

Zoals je ziet, zijn er een aantal belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden wanneer je professionele apparatuur wilt huren voor een conferentie. Voor een conferentie speelt de keuze tussen handmicrofoons en headsets een belangrijke rol: sommige sprekers vinden het fijn om vrijuit rond te kunnen lopen tijdens de presentatie. Om jou te helpen, verhuurt Aural standaardpakketten die speciaal zijn afgestemd op conferenties. Omdat wij al veel ervaring hebben met het verzorgen van licht, geluid en beeld op feesten en zakelijke evenementen, weten wij precies wat een conferentie nodig heeft aan apparatuur. Met veel zorg een aandacht hebben wij dan ook deze standaardpakketten samengesteld. Wanneer jij voor een standaardpakket van Aural kiest, dan kies je voor de expertise van een specialist. Wij leveren alle apparatuur uit eigen beheer, waardoor jij ervan verzekerd bent dat je apparatuur huurt van de beste kwaliteit. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de apparatuur op locatie te laten bezorgen. Wij installeren graag alles voor je en nemen de tijd om jou wegwijs te maken in de bediening.

Contact?

Wanneer je op zoek bent naar professionele apparatuur voor licht, geluid en beeld dan kun je alle benodigde installaties eenvoudig zelf via onze site reserveren. Wil je liever advies op maat? Dat is uiteraard ook mogelijk bij Aural. Wij bespreken graag in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden voor jouw conferentie. Neem gerust contact met ons op via verhuur@aural.nl of +31 (0) 6 24 366 503.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?