Een borrel of netwerkreceptie organiseren

Een vrijdagmiddagborrel, een kerstborrel, een receptie ter ere van een jubileum of een netwerkreceptie: om de sfeer goed te houden is het belangrijk om af en toe te investeren in een gezellige borrel of receptie. Om jouw borrel of netwerkreceptie iets extra’s te geven, is het wellicht een goed idee om professionele apparatuur te huren. Zo kun jij je gasten trakteren op muziek én is er een microfoon aanwezig voor een eventuele speech. Daarnaast kun je je borrel of receptie voorzien van een aantal mooie lichteffecten om extra sfeer te creëren. Wil jij licht en geluid huren voor een borrel of netwerkreceptie? Lees dan verder hoe Aural je daarbij kan helpen.

De apparatuur van Aural

Aural heeft al vele feesten, bruiloften, borrels, bedrijfsevenementen, recepties en presentaties mogen voorzien van professionele apparatuur. Daarom weten wij precies hoe wij jouw borrel of (netwerk)receptie moeten voorzien van het juiste licht, geluid of beeld. Wanneer je op zoek gaat naar apparatuur voor een borrel of receptie, is het belangrijk om van te voren in kaart te brengen hoeveel gasten je verwacht. Wil je muziek afspelen? Dan hangt het aantal speakers af van het aantal personen. Daarnaast bepaal je welke extra apparatuur je nodig hebt: wil je bijvoorbeeld een microfoon huren voor een speech? Heb je een beamer nodig om beeldmateriaal af te spelen? Of wil je groots uitpakken en een DJ of bandje laten spelen op de borrel of receptie? Bij Aural vind je alles wat je nodig hebt en kun je eenvoudig via de site alle benodigde apparatuur voor licht, geluid en beeld reserveren.

Lekker makkelijk? Huur een standaardpakket!

Heb je geen tijd om zelf alles uit te zoeken? Of vind je het lastig om een keuze te maken welke apparatuur het beste past bij jouw borrel of receptie? Bekijk dan eens of een standaardpakket van Aural iets voor jou is. Met veel zorg en aandacht hebben wij standaardpakketten samengesteld die zijn afgestemd op borrels en recepties. In deze pakketten vind je alles wat je nodig hebt om jouw borrel of netwerkreceptie te voorzien van professionele apparatuur.

De garanties van Aural

Wanneer je licht, geluid en beeld apparatuur huurt bij Aural, dan kun je altijd rekenen op de beste kwaliteit én een uitstekende service. Wij verhuren namelijk alleen apparatuur van gerenommeerde merken. Daarnaast kun je de gehuurde apparatuur laten afleveren op de gewenste locatie. Wij sluiten alle apparatuur voor je aan, maken je wegwijs in de bediening en gaan pas weg als alles goed werkt en jij helemaal tevreden bent.

Neem gerust contact met ons op

Licht, geluid en beeld apparatuur voor een borrel of netwerkreceptie huur je eenvoudig en snel via de site van Aural. Daarnaast kun je ook altijd bij ons terecht voor advies op maat. Wij bespreken graag met jou alle mogelijkheden en maken een geheel vrijblijvende offerte op maat voor je. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via verhuur@aural.nl of +31 (0) 6 24 366 503.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?