Het opzetten van een beurs

De techniek voor een beurs vereist vaak extra aandacht. Dit komt omdat er verschillende stands op een beurs staan, die vaak over hun eigen apparatuur beschikken. Wanneer je een beurs organiseert, is dat dan ook van belang dat je goed in kaart brengt wat voor installaties je voor licht, geluid en beeld nodig hebt. Tijdens een beurs is het belangrijk dat alle apparatuur efficiënt en veilig wordt aangesloten. Wil jij licht, geluid en beeld huren voor een beurs? Aural helpt je daar graag bij!

Apparatuur huren voor een beurs

Op een beurs staan verschillende stands die vaak over hun eigen audiovisuele en media beschikken, waardoor er veel verschillende apparatuur moet worden geïnstalleerd. Daarom is het belangrijk om de apparatuur voor de beurs goed af te stemmen op alle apparatuur die de bedrijven zelf meebrengen. Wanneer je professioneel licht, geluid en beeld zoekt voor een beurs, kun je dit met een gerust hart overlaten aan Aural. Wij hebben al veel ervaring met het verzorgen van licht, geluid en beeld op beurzen en weten dan ook precies hoe wij jou verder kunnen helpen.

Licht, geluid en beeld van Aural

Een beurs trekt vaak veel mensen. Daarom is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op de apparatuur die je huurt. Alle apparatuur voor professioneel licht, geluid en beeld die Aural verhuurt is van hoge kwaliteit: of het nu gaat om beamers met projectieschermen, professioneel licht om de beursstand uit te lichten, microfoons voor presentaties of geluidsversterking, wij hebben alles in huis om jouw beurs tot een succes te maken. Daarnaast helpen wij je graag bij het uitkiezen van de juiste apparatuur. Wanneer je Aural inschakelt, dan gaan we met jou in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken om zo tot de beste totaaloplossing voor jouw beurs te komen.

Kies voor een standaardpakket

Naast licht, geluid en beeld verhuur biedt Aural een extra service aan: het verhuren van een standaardpakket. De standaardpakketten voor beurzen zijn speciaal afgestemd op beurzen van diverse formaten en bevatten alle benodigde apparatuur die er op een beurs nodig is. Kies jij voor een standaardpakket van Aural, dan hoef je zelf geen tijd te besteden aan het uitkiezen van de juiste apparatuur en weet je zeker dat een specialist ervoor zorgt dat jouw beurs is voorzien van het juiste licht, geluid en beeld. Indien gewenst, wordt alle apparatuur op locatie afgeleverd en geïnstalleerd. Daarnaast nemen wij altijd ruim de tijd om jouw wegwijs te maken in de bediening zodat wij én jij zeker weten dat de techniek in orde is.

Hulp nodig of advies op maat?

Als licht, geluid en beeld verhuurder helpen wij je graag verder met het opzetten van een beurs. Heb jij interesse in het huren van licht, geluid en beeld bij Aural? En wil je graag advies op maat speciaal voor jouw beurs? Je kunt ons altijd benaderen voor een geheel vrijblijvende offerte om de mogelijkheden bij Aural te bespreken. Je kunt contact met ons opnemen via verhuur@aural.nl of +31 (0) 6 24 366 503.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?