Het organiseren van een bedrijfsfeest

Een geslaagd bedrijfsfeest organiseren kan een hele klus zijn. Het is dan ook belangrijk om van te voren een goede planning te maken zodat er aan niets ontbreekt. Wanneer je bij het puntje ‘licht en geluid huren’ aangekomen bent, dan helpt Aural je graag verder! Aural is gespecialiseerd in het verzorgen van licht, geluid en beeld op feesten, evenementen en andere gelegenheden. Wanneer jij een bedrijfsfeest of een personeelsfeest organiseert, dan vertellen wij jou graag welke apparatuur voor professioneel licht en geluid je daarvoor nodig hebt.

Meer dan alleen een ‘feestje’

Een bedrijfsfeest is meer dan alleen een ‘feestje’. Door een geslaagd personeelsfeest te organiseren, geef jij je werknemers het gevoel dat er aandacht aan hen is besteed. Hierdoor zal de loyaliteit van je werknemers een enorme boost krijgen! Een bedrijfsfeest waarbij het personeel volledig in het zonnetje wordt gezet, geeft jouw werknemers het gevoel van trots en betrokkenheid. Het is daarom van belang dat jij het personeelsfeest professioneel aanpakt en ervoor zorgt dat de apparatuur piekfijn in orde is. Daarnaast is het verzinnen van een goed thema extra leuk! Een thema voor het bedrijfsfeest zorgt voor samenhang en een unieke sfeer. Bekijk deze feestthema’s eens om inspiratie op te doen!

Kies voor een standaardpakket van Aural!

Omdat het kiezen van de juiste apparatuur voor sommigen een hele uitdaging kan zijn, heeft Aural speciaal voor bedrijfs- en personeelsfeesten standaardpakketten samengesteld. Wanneer je licht en geluid huurt voor een bedrijfsfeest, moet je namelijk rekening houden met het aantal gasten van het personeelsfeest, de akoestiek van de locatie, de stroomvoorziening, het weer (als het evenement buiten plaatsvindt) en de juiste afstemming van de apparatuur. De standaardpakketten van Aural zijn dan ook speciaal afgestemd op het aantal personen, de locatie, het weer en de stroomvoorziening voor bedrijfsfeesten. Door het huren van een standaardpakket weet jij zeker dat je alles in huis hebt om een geslaagd bedrijfsfeest te organiseren én hoef jij je niet druk te maken of je wel de juiste apparatuur hebt gehuurd!

Advies op maat

Organiseer jij een bedrijfsfeest en wil je liever persoonlijk advies op maat? Ook dat is uiteraard mogelijk bij Aural. Dankzij onze ruime ervaring in het verzorgen van licht, geluid en beeld op personeelsfeesten, weten wij precies hoe wij jou het beste kunnen adviseren. Je kunt ons altijd benaderen voor een geheel vrijblijvende offerte op maat. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden en zorgen we ervoor dat jouw bedrijfsfeest het aan niets ontbreekt!

Heb je nog vragen?

Wanneer je op zoek ben naar licht en geluid verhuur voor een bedrijfsfeest, dan kun je via onze website eenvoudig alle benodigde apparatuur huren. Kom je er zelf niet helemaal uit? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via verhuur@aural.nl of +31 (0) 6 24 366 503 en we helpen je graag verder.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?