Een bedrijfsevenement organiseren

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsevenement?

Hou jij je bezig met het organiseren van een bedrijfsevenement? Zit jij in de organisatie van het jaarlijkse bedrijfsfeest? En ben je daarom op zoek naar geluid verhuur in de omgeving van Nijmegen en Arnhem? Wil jij professionele apparatuur huren bij dé expert op het gebied van licht, geluid en beeld in heel Gelderland? Dan ben je bij Aural sound & lighting aan het juiste adres! Wij verhuren hoogwaardige apparatuur voor elk soort feest en evenement: of het nu gaat om een kleinschalig bedrijfsfeest of een groots bedrijfsevenement, wij helpen je graag! Benieuwd naar de mogelijkheden bij Aural sound & lighting?

De complete geluidssets van Aural

Aural sound & lighting is een klein bedrijf dat gespecialiseerd is professioneel geluid, licht en beeld verhuur. Dankzij onze kleinschaligheid en ruime ervaring voorzien wij jou graag van persoonlijk advies én kun je rekenen op de beste service. Bij Aural sound & lighting heb je een ruime keuze uit hoogwaardige apparatuur in alle soorten en maten. Speciaal voor bedrijfsevenementen hebben wij complete geluidsinstallaties samengesteld die jouw bedrijfsevenement voorzien van het beste professionele geluid. Alle geluidssets zijn volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor jouw bedrijfsevent. De complete geluidsinstallaties die wij aanbieden voor feesten en evenementen zijn afgestemd op het aantal bezoekers. Verwacht jij ongeveer 100 personen op het bedrijfsfeest? Kies dan voor onze speciaal geselecteerde geluidsinstallaties voor 100 bezoekers. Organiseer je een bedrijfsevenement waar ongeveer 500 personen worden verwacht? Dan kies je voor de geluidsinstallatie die is afgestemd op een bezoekersaantal van 500 personen. Op onze website bieden wij een verzameling van onze kant-en-klare complete geluidssets aan, maar je kunt bij Aural sound & lighting ook terecht voor een complete geluidsinstallaties op maat. Verwacht jij een bezoekersaantal die niet bij onze standaard geluidssets staat? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken graag met jou de mogelijkheden!

Ons complete aanbod

Naast het verhuren van complete geluidsinstallaties verhuurt Aural sound & lighting nog veel meer hoogwaardige apparatuur. Wil je bijvoorbeeld toffe lichteffecten op jouw bedrijfsfeest? Of worden er presentaties gegeven op het bedrijfsevenement en wil je daarom een professionele beamer huren? Bij Aural sound & lighting kun je terecht voor een breed scala aan professionele apparatuur op het gebied van licht, geluid en beeld. Op deze manier kun je alles makkelijk huren bij één adres! Bij Aural sound & lighting kun je altijd rekenen op hoogwaardige apparatuur, een professionele aanpak én de beste service.

Ja, ik organiseer een bedrijfsevenement!

Ben jij bezig met het organiseren van een bedrijfsfeest? Staat er een grootschalig bedrijfsevenement op de planning? Reserveer dan eenvoudig en snel online alle apparatuur die jij nodig hebt. Alle gereserveerde apparatuur kun je zelf komen ophalen of laten bezorgen op jouw bestemming. Kies je voor de bezorgoptie? Dan sluiten wij uiteraard alles voor je aan. Heb je nog vragen of wil je graag deskundig advies over welke apparatuur het beste past bij jouw bedrijfsevenement of bedrijfsfeest? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag! Je kunt onze bereiken via verhuur@aural.nl of +31 (0) 624366503.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hi! Kunnen we je helpen?